Redactia.ro
Home » Monden » Alina Sorescu ignoră zvonurile despre divorțul de Alexandru Ciucu. A ales să se concentreze pe carieră

Alina Sorescu ignoră zvonurile despre divorțul de Alexandru Ciucu. A ales să se concentreze pe carieră

În timp ce presa din România speculează de luni bune că mariajul său a ajuns la final, Alina Sorescu alege să se concentreze pe lucrurile cu adevărat importante pentru ea. În ultimele luni cariera sa a mers de minune, iar proiectele în care s-a implicat au avut rezultate deosebite. Cât despre despărțire, celebra cântăreața a renunțat să mai plece capul la asemenea zvonuri.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu formează unul dintre cele mai solide cupluri din lumea mondenă din România. Și-au început povestea de iubire în anul 2010, atunci când și-au jurat dragoste până la sfârșitul vieții în fața Stării Civile și a lui Dumnezeu.

Anii petrecuți împreună le-au adus multe bucurii, însă pe departe cea mai mare a fost nașterea celor două fetițe ale lor. Micuțele Elena și Raisa le-au adus liniște, iar familia lor a fost mereu un exemplu pentru publicul din țara noastră.

Alina Sorescu ignoră zvonurile despre divorțul de Alexandru Ciucu

Încă de la începutul pandemiei, tot mai multe perechi celebre din țara noastră au ales să-și spună „Adio!”, iar zvonurile despre divorț nu i-au ocolit nici pe Alina și Alexandru. Totul a început după ce creatorul de modă a fost surprins în compania unei alte femei, ceea ce a dat naștere supozițiilor legate de o relație extraconjugală.

Așa au apărut primele știri despre divorțul celor doi, care au fost de fiecare dată negate. Au preferat să fie foarte modești în ceea ce privește familia lor, așa că în cele din urmă au ignorat pur și simplu zvonurile care nu le dădeau pace.

Pentru a pune punct acestei situații, chiar și tatăl Alinei Sorescu a făcut câteva declarații în mediul public despre această situație. Bărbatul a relatat cum fiica sa se înțelege de minune cu partenerul său, așa că divorțul nu a fost niciodată o opțiune pentru ei.

„Nu este nimic adevărat cu divorțul, este o prostie, sigur că da, sunt bine cu toții!”, a declarat acesta pentru playtech.ro.

A ales să se concentreze pe carieră

Și dacă în viața sa personală nu întâmpină nicio neplăcere, Alina Sorescu a preferat să lase oamenii să vorbească și și-a văzut mai departe de carieră. A avut parte de un an foarte bun, iar proiectele sale au fost foarte bine primite de public.

Vedeta face parte din echipa TVR, post unde prezintă emisiunea „Vorbește corect”. De asemenea, se ocupă și de Atelierul de Muzică și Prezență Scenică, un proiect foarte special pentru ea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: