Redactia.ro
Home » Știri » Alina Sorescu, o nouă relație? Ce mărturisiri a făcut vedeta: „Încerc să fiu liniștită”

Alina Sorescu, o nouă relație? Ce mărturisiri a făcut vedeta: „Încerc să fiu liniștită”

Deși se află în plin proces de divorț cu Alexandru Ciucu, Alina Sorescu este pregătită de o nouă relație? După 12 ani de mariaj, viața vedetei a luat-o pe un drum neașteptat. Într-un interviu recent, Alina Sorescu a vorbit deschis despre planurile sale. După ce a apărut în presă zvonul că fostul ei soț, Alexandru Ciucu, ar avea o relație la Paris, Alina a fost întrebată dacă s-ar mai căsători vreodată.

Alina Sorescu, o nouă relație? Ce mărturisiri a făcut vedeta

N-aș spune nu niciodată. Nu mă gândesc acum la asta. Prioritatea mea sunt fetițele. Este firesc să-mi doresc să fim bine, să fim fericite. Nu mă gândesc departe, divorțul nici nu a început să aibă loc. Nu e simplu și nu sunt încă liniștită, pentru că lucrurile încă nu s-au clarificat.

Eu m-am mutat cu fetițele și am depus acțiunea de divorț în februarie, când Alexandru era pleca la un master la Paris. Nu este adevărat că el a încercat să ne împăcăm. Cum am mai spus, lucrurile sunt mai vechi,

nu a fost o decizie luată peste noapte. Divorțul este departe de a se încheia, dar încerc să fiu liniștită. El cere ca fetele să rămână la fel. Fetițele mi-au fost încredințate mie în primă instanță, însă acum el epuizează toate căile de atac”, a dezvăluit Alina Sorescu, potrivit Viva.ro.

Ce spunea Alina Sorescu după divorț

La scurt timp de la înaintarea procesului de divorț, Alina Sorescu a povestit cu lux de amănunt câteva lucruri din perioada grea pe care o traversează. „Chiar și în această perioadă tumultoasă din viața mea, lucrurile trebuie să meargă mai departe.

Simt că am foarte multe lucruri de făcut și nu trebuie să mă opresc. Sunt, totuși, un om activ de mic copil. Îmi place să cred că, orice ar fi, voi fi prezentă în fața oamenilor, în toate momentele, și bune, și rele.

Tata le duce la școală, de obicei eu le iau. Fetele sunt bine, e firesc să fie o perioadă complicată, dar vom trece peste, cu siguranță, cu înțelepciune.”, a declarat Alina Sorescu în cadrul emisiunii Exclusiv VIP, la Prima TV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: