Redactia.ro
Home » Știri » Alina Sorescu, primele declarații despre divorțul de Alexandru Ciucu! Ce spune artista

Alina Sorescu, primele declarații despre divorțul de Alexandru Ciucu! Ce spune artista

Alina Sorescu a trecut prin momente grele în ultima vreme. Însă toate au dus la un lucru important, care a bucurat-o foarte mult. După ce a divorțat de Alexandru Ciucu, cântăreața a câștigat custodia copiilor lor. În procesul dintre cei doi s-a stabilit ca fetițele să rămână la mama lor. Recent, Alina Sorescu a oferit primele declarații despre divorț. Cei doi au divorțat după 12 ani de mariaj.

Alina Sorescu, noi declarații despre divorțul de Alexandru Ciucu! Ce spune artista

În ultima vreme Alina Sorescu a fost pusă la încercare de momente extrem de grele. Vestea divorțului dintre cei doi a venit ca un trăsnet pentru întreaga țară. Mai mult, soțul ei a cerut custodia copiilor lor. Veste care a tulburat-o pe artistă și a determinat-o să se lupte foarte mult pentru ca fetițele să rămână la ea.

„Nu mă gândeam să ajung în situația asta, dar lucrurile astea m-au călit și mă vor ajuta să mă prețuiesc mai mult și să am și mai multă încredere în ceea ce simt eu. Suntem liniștite într-un fel pentru că el vrea să epuizeze toate căile de atac.

Nu am cum să vorbesc mai mult pentru că procesul este încă în curs, dar trebuie să-mi văd mai departe de activitate. În felul acesta am grijă de mine și de fetițe. Altfel nu aș avea cum să-mi întrețin numele și noi ca oameni ce avem de întreținut”, a povestit artista într-un interviu din cadrul emisiunii „Exclusiv VIP” de la Prima TV.

În plin proces de divorț între Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, ea a fost cea care a avut primul câștig. Fetițele cuplului au rămas la mama lor, iar ea a anunțat acest lucru pe pagina personală de Facebook. Artista i-a mulțumit avocatei ei, Nicoleta Popescu, dar și oamenilor care au fost alături de ea și au susținut-o.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: