Redactia.ro
Home » Monden » Alina Sorescu, alături de un artist celebru, după ce s-a aflat că divorțează de Alexandru Ciucu. Imaginile au fost publicate în mediul online

Alina Sorescu, alături de un artist celebru, după ce s-a aflat că divorțează de Alexandru Ciucu. Imaginile au fost publicate în mediul online

GALERIE FOTO (4)

Alina Sorescu, alături de un artist celebru, după ce s-a aflat că divorțează de Alexandru Ciucu. Artista divorțează de creatorul de modă, Alexandru Ciucu, după ani de zile de căsătorie. Recent, Alina și-a luat fanii prin surprindere după ce a postat o imagine pe rețelele de socializare, în compania unui artist cunoscut.

Alina Sorescu, alături de un artist celebru, după ce s-a aflat că divorțează de Alexandru Ciucu. Imaginile au fost publicate în mediul online

Alina Sorescu este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară. În urmă cu câteva luni s-a zvonit că divorțează de Alexandru Ciucu, dar vedeta a decis să lămurească lucrurile. Alina Sorescu a recunoscut public că mariajul cu tatăl fetițelor sale a ajuns la final. La scurt timp după ce a confirmat divorțul de Alexandru Ciucu, artista a dezvăluit că are planuri mari pentru cariera ei. Recent, cântăreața a postat o imagine pe rețelele de socializare alături de un artist cunoscut.

Este vorba despre Edward Sanda, alături de care a colaborat pentru o nouă piesă pe care urmează să o lanseze în curând. Divortu de Alexandru Ciucu nu pare să o oprească pe artista din a-și continua proiectele pe plan muzical. Artista a anunțat, recent, în mediul online, că le pregătește fanilor o surpriză muzicală, alături de trupa sa. Solista a declarat că cel care i-a compus prima piesă a fost Edward Sanda, soțul Cleopatrei Stratan. „Ați ghicit! @edwardsandaofficial ne-a compus melodia nouă! Și eu, și picii abia așteptăm să o lansăm!”, a scris Alina Sorescu în dreptul unei fotografii cu Edward Sanda.

Alina Sorescu divorțează de Alexandru Ciucu

Încă de anul trecut se zvonea că Alina Sorescu și Alexandru Ciucu divorțează, dar cei doi au fost extrem de discreți în legătură cu acest subiect. Ba chiar, designerul de modă a negat zvonurile publicate în presă. După aproape un an de apariția, Alina Sorescu a decis să recunoască despărțirea de creatorul de modă. Artista a mărturisit că ea și Alexandru Ciucu sunt în plin de divorț. Vedeta a fost cea care a depus actele, chiar la începutul anului. „Dragii mei, nu voiam să comentez pentru că, așa cum știți cu toții, am fost încă de copil un om discret, cu un parcurs serios și m-am ținut departe de scandaluri.

Având în vedere că au apărut informații eronate în presă, este nevoie să fac o precizare.La începutul anului am introdus acțiunea de divorț, iar în cadrul acestui proces soțul meu a intentat acum o ordonanță președințială, în care cere domiciliul fetițelor noastre la el până la soluționarea în instanță a procesului. Voi face tot posibilul să îmi protejez fetițele, să muncesc pentru a le crește și să le educ armonios, ca și până acum. Le mulțumesc părinților mei, care sunt alături de mine, și tuturor celor care în aceste zile mi-au trimis mesaje de încurajare.”, a fost mesajul transmis de Alina Sorescu, pe Instagram.

Luni, Alina Sorescu a venit cu o altă veste pentru fanii ei. Vedeta a anunțat printr-o postare pe Facebook că a câștigat procesul intentat de Alexandru Ciucu. Designerul de modă a cerut ca fetițele lor să aibă domiciliul la el pe perioada procesului de divorț. Așadar, Raisa și Carolina vor locui în continuare cu mama lor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: