Redactia.ro
Home » Monden » Alina Sorescu, tarif dublu la evenimente. Iată câți bani încasează!

Alina Sorescu, tarif dublu la evenimente. Iată câți bani încasează!

În urma despărțirii dintre Alexandru Ciucu și Alina Sorescu cântăreața a făcut o schimbare majoră asupra carierei sale muzicale. Iată câți bani percepe acum pentru a cânta la un eveniment! Și-a dublat tariful.

Câți bani încasează Alina Sorescu pentru a cânta la un eveniment

Vedeta are o carieră muzicală impresionantă, fiind în lumina reflectoarelor încă de la vârsta fragedă de 11 ani. Aceasta s-a remarcat cu energie pozitivă și voie bună în cadrul mai multor emisiuni TV. În plin proces de divorț, se pare că vedeta a decis să-și dubleze tariful pentru concerte și evenimente.

Înainte de a intra în plin divorț cu Alexandru Ciucu, Alina Sorescu percepea un tarif de 2000 de euro pentru a-și face apariția la diverse eveniment. Acum, artista și-a dublat tariful și încasează în jur de 4000 de euro, deoarece suma poate varia în funcție de distanță, numărul de ore cântate sau locația evenimentului, potrivit

Ce venituri are Alina Sorescu

În luna iunie, Alina Sorescu a dezvăluit din ce surse de venit se întreține pe ea și fiicele ei:

„Tocmai am încheiat încă un sezon de emisiuni ‘Vorbeste corect la TVR, unde i-am învățat pe telespectatorii mari și mici să se exprime corect. Sunt vocea unui canal de YouTube de animații pentru copii și tot acolo sunt și gazda unui podcast de estetică medicală. Am comunități mari pe Facebook și Instagram.

Am numeroase campanii de promovare de produse și servicii în care cred și pe care le recomand urmăritorilor mei. Iar ca artist, câștig și din drepturi de autor”, a mărturisit Alina Sorescu, în urmă cu ceva timp, pentru Playtech.

Ce spune Alina Sorescu despre o nouă relație după divorțul de Alexandru Ciucu

Deși viața pare că nu o menajează deloc, Alina Sorescu a recunoscut în cel mai recent interviu acordat la TV că nu se lasă descurajată de ultimele evenimente din viața ei și nu exclude posibilitatea de a se căsători din nou, cândva, relatează Viva.

„N-aș spune nu niciodată. Nu mă gândesc acum la asta. Prioritatea mea sunt fetițele. Este firesc să-mi doresc să fim bine, să fim fericite. Nu mă gândesc departe, divorțul nici nu a început să aibă loc”, a dezvăluit Alina Sorescu.

Aceste dezvăluiri au apărut la scurt timp, după ce în presă au apărut speculații cu referire la o posibilă nouă relație în care Alexandru Ciucu ar fi implicat chiar la Paris.

Alina Sorescu: „Nu este adevărat că el a încercat să ne împăcăm”

De curând, Alina Sorescu a dezmințit zvonurile ce-l vizau pe fostul său partener de viață:

„Nu e simplu și nu sunt încă liniștită, pentru că lucrurile încă nu s-au clarificat. Eu m-am mutat cu fetițele și am depus acțiunea de divorț în februarie, când Alexandru era pleca la un master la Paris. Nu este adevărat că el a încercat să ne împăcăm.

Cum am mai spus, lucrurile sunt mai vechi, nu a fost o decizie luată peste noapte. Divorțul este departe de a se încheia, dar încerc să fiu liniștită. El cere ca fetele să rămână la fel. Fetițele mi-au fost încredințate mie în primă instanță, însă acum el epuizează toate căile de atac”,  a mai declarat Alina Sorescu, explică aceeași sursă.

 

Sursa foto: Facebook Alina Sorescu

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: