Redactia.ro
Home » Știri » Alocațiile copiilor nu vor mai crește în 2021! Anunțul făcut de Florin Cîțu

Alocațiile copiilor nu vor mai crește în 2021! Anunțul făcut de Florin Cîțu

Alocațiile copiilor nu vor mai crește în 2021! Anunțul făcut de Florin Cîțu

Florin Cîțu a declarat că alocațiile pentru copii nu vor mai crește în acest an. Motivul fiind faptu că au crescut deja cu 20% la începutul anului, iar toate celelalte propuneri de majorări erau făcute de PSD.

Alocațiile copiilor nu vor mai crește în 2021

Premierul României, Florin Cîțu, a anunțat că anul acesta alocațiile pentru copii nu vor mai crește, asta pentru că au crescut deja la începutul anului cu 20%.

De asemenea, bugetul pe 2021 este deja aprobat și nu are prevăzute sume suplimentare pentru majorarea alocațiilor de stat, a precizat Florin Cîțu.

”Aici nu va trebui să existe niciun fel de discuţie, bugetul a fost aprobat şi alocaţiile au crescut la începutul anului cu 20%, este ceea ce avem în buget în acest moment, este un amendament care a trecut în Parlament, celelalte propuneri erau propuneri care ţin de PSD. Mă aştept ca membrii coaliţiei să susţină programul de guvernare al acestei coaliţii, să susţină obiectivele pe care ni le-am asumat în faţa partenerilor noştri internaţionali şi nu să susţină legi ale PSD”, a declarat Florin Cîţu, citat de news.ro.

Întrebat dacă sunt membri ai coaliţiei care susţin legea PSD, premierul a răspuns: ”Am înţeles că sunt câteva în parlament, se întârzie şi semnalul este clar că nu vreau să ajungem să trebuiască iar să luăm noi decizia să corectăm. Este în Parlament legea care peermite creşterea anuală a alocaţiilor, trebuie să ne ţinem de acest calendar”. 

Parlamentul a respins amendamentul referitor la dublarea alocațiilor

Parlamentul a respins amendamentul referitor la dublarea alocațiilor. În ultima dezbatere care a avut loc în Parlament, amendamentul referitor la dublarea alocațiilor, susținut de senatoarea PSD Gabriela Firea, a fost respins.

Parlamentarii au respins cu 227 de voturi ”împotrivă”, 183 ”pentru” şi 2 abţineri amendamentul referitor la dublarea alocațiilor. ”Doriţi să transmiteţi tuturor mamelor din România că sunteţi alături de ele şi că vă menţineţi toate promisiunile din campania electorală. (…) Haideţi să ascultăm foarte pe scurt ce spuneau colegii dumneavoastră despre alocaţii când erau în Opoziţie (…) Vă cer să aprobaţi aplicarea legii”, a afirmat Gabriela Firea, care a prezentat o înregistrare cu declaraţii ale Ralucăi Turcan şi ale lui Robert Sighiartău pe tema alocaţiilor.Ulterior, Ludovic Orban, cel care conducea ședința, i-a replicat Gabrielei Firea. ”Vorbiţi numai pe lângă”.

Dezbaterile privind bugetul de stat și bugetul asigurărilor sociale de stat pe 2021 au avut loc, luni seara, cu mare scandal în plenul Parlamentului. Conflictul a început în momentul în care premierul României, Florin Cîțu a venit la microfonul celor două Camere pentru a prezenta proiectul referitor la bugetul de stat. Acesta le-a spus membrilor PSD că, cei care știu să scrie, să își ia notițe, pentru a înțelege mai bine. ”O să mă adresez parlamentarilor PSD. O să le dau câteva secunde să ia un pix, o foaie și să ia notițe. Ca să nu mai avem discuții după aceea. Cei care știu să scrie, bineînțeles.” a spus Cîțu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: