Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » “Am angajat un detectiv particular pentru a o spiona pe bonă și totul a mers prost”

“Am angajat un detectiv particular pentru a o spiona pe bonă și totul a mers prost”

detectiv particular

Un bărbat a lansat o întrebare controversată pe platforma Reddit, întrebând dacă ar fi în regulă să angajeze un detectiv particular pentru a o spiona pe bona copiilor săi.

Bărbatul a fost forțat să recurgă la un asemenea gest extrem în urma unei întâmplări care l-a lăsat cu numeroase semne de întrebare.

A vrut să afle adevărul și în final a pierdut

În ziua de salariu, bona era ocupată cu îmbăierea copiilor, și din acest motiv l-a rugat pe bărbat să meargă să îi pună banii în poșetă. Tatăl a făcut așa cum i s-a indicat, însă în momentul acela a făcut o descoperire ciudată.

Când i-am deschis portofelul, am observat fără să vreau buletinul aflat într-un buzunar transparent, lăsat la vedere. Ea era cea din poza din buletin, însă am sesizat că numele era complet diferit de cel pe care îl știam. Înainte să o angajăm am făcut cercetări însă nu am descoperit nimic ciudat. Suntem mulțumiți de serviciile bonei, nu vrem să o concediem, însă asta poate însemna că are un buletin fals sau că ne-a mințit în legătură cu numele pe care îl poartă. Suntem forțați să descoperim care este adevărul, nu ne putem pune copiii în pericol, a susținut bărbatul pe rețeaua socială.

În consecință, familia a decis să angajeze un detectiv particular pentru a afla adevărul și pentru a o putea confrunta pe bonă în cunoștință de cauză.

Nimeni nu se aștepta la asta

În urma cercetărilor, detectivul a descoperit că bona folosea numele fals pentru a se sustrage de la o regulă aplicată de universitatea unde învăța în privința cazării studenților.

Familia s-a liniștit și nu a mai dat importanță evenimentului, însă discuția lor a fost auzită de unul dintre copii, care ulterior i-a adus la cunoștință bonei întâmplarea.

Bona a fost foarte supărată, a spus că nu era problema noastră să aflăm motivul pentru care are două buletine, a zis că i-am invadat intimitatea. Se gândește să își dea demisia, a mai adăugat tatăl.

Reacțiile oamenilor pe Reddit au fost împărțite. O parte dintre internauți le-au dat dreptate celor doi, fiind de părere că gestul a fost justificat pentru protecția copiilor, însă sunt mulți care au condamnat acțiunea.