Redactia.ro
Home » Monden » „Am așteptat șase ani” Vestea dată de Gabriela Cristea și Tavi Clonda, direct din vacanță! Au hotărât să le împărtășească fanilor lor

„Am așteptat șase ani” Vestea dată de Gabriela Cristea și Tavi Clonda, direct din vacanță! Au hotărât să le împărtășească fanilor lor

GALERIE FOTO (2)

Vestea dată de Gabriela Cristea și Tavi Clonda, direct din vacanță! Au hotărât să le împărtășească fanilor lor. Iată detaliile!

Vestea dată de Gabriela Cristea și Tavi Clonda, direct din vacanță

Gabriela Cristea și Tavi Clonda s-au hotărât să își ia o pauză binemeritată și să plece într-o vacanță minunată, alături de cele două fetițe ale lor.

Cei doi soți sunt părinți dedicați și se bucură de fiecare clipă petrecută împreună cu Victoria și Iris, micuțele lor. În viețile lor, se îmbină cu armonie activitățile profesionale și grija pentru copii, iar timpul lor este prețios și întotdeauna ocupat. Gabriela Cristea reușește să cucerească publicul ca o prezentatoare TV de succes, iar soțul ei, Tavi Clonda, este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști ai țării.

Căsătoriți din 2015, au devenit inseparabili de atunci. După o perioadă plină de muncă asiduă, Gabriela și Tavi au decis că este momentul să se răsfețe cu o evadare într-o destinație de vis.

Așa că au ales să meargă în Grecia, o alegere de care soțul prezentatoarei TV era foarte încântat. El și Gabriela mărturiseau că nu mai vizitaseră plajele grecești de peste 6 ani. Fericitul Tavi Clonda a anunțat pe contul său de Instagram că întreaga familie s-a îndreptat spre destinația mult dorită – Grecia.

„Asa ceva??? Imagini incredibile!!! Le-am asteptat de 6 ani!”, a scris Tavi Clonda pe rețeaua de socializare.
Sursa foto: Instagram

Tavi Clonda și Gabriela Cristea, experiență de neuitat

Tavi Clonda și soția sa, Gabriela Cristea, au postat un filmuleț pe rețelele de socializare, în care au prezentat urmăritorilor lor locurile de vis în care își petrec vacanța. Celebrul artist și prezentatoarea TV au fost uimiți de cât de frumos se vede apusul pe tărâmurile grecești, purtând o discuție despre litoral, răsăritul și apusul soarelui, dar și despre dorința lor de a le arăta celor două fetițe pe care le au împreună locurile în care se distrau înainte să devină părinți.

„Tavi Clonda: Cu asta vreau să încep, dragilor! Apusul! Nu știu de ce-mi place mie apusul. Îmi place și răsăritul, dar mai mult îmi place apusul.

Vă place și vouă apusul? Cred că, știi de ce-mi place mie apusul? Că vine seara, ne relaxăm, nu mai muncim… Cred că de asta, știi?! Răsăritul te obligă…

Gabriela Cristea: Și se și răcorește treaba un pic(…) De fapt, suntem într-un studio și este o iluzie optică! (…)

Tavi Clonda: E superb! Vii la 5 cu copiii la plajă și stai pana la 9, 8 jumate. E perfect! (…) Iar noi când eram mici mergeam doar la Marea Neagră și la Marea Neagră se vede doar răsăritul. Noi fiind copii mici, nu-l prindeam niciodată. Doar adolescenți.(…) Vine și Iris să vadă apusul. Ia-o și pe Iris măi! Este fabulos! Vă dorim tot binele din lume și să aveți și voi multă iubire, răbdare cu munca și cu toate cele. Cu credință în Dumnezeu.(…) Noi suntem victorienii, voi sunteți victorioșii! Pentru că ne urmăriți și vă mulțumim că ne urmăriți

Gabriela: Vrem să le împărtășim și fetelor experiențele noastre de când ne-am cunoscut. Pentru că se întâmplă lucruri frumoase și vrem să le creăm și lor amintiri. Și astea sunt lucrurile pe care vrem să le ținem minte, cu noi și despre noi!”, ai spus tavi Clonda și Gabriela Cristea, în filmulețul postat pe internet.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: