Redactia.ro
Home » Monden » „Am dureri foarte mari”. Cu ce probleme se confruntă Nicoleta Dragne în cea de-a doua sarcină. Vestea dată de medici

„Am dureri foarte mari”. Cu ce probleme se confruntă Nicoleta Dragne în cea de-a doua sarcină. Vestea dată de medici

Nicoleta Dragne are parte de cea mai frumoasă perioadă din viața ei! Vedeta mai are un copil, un băiețel minunat, și urmează să devină mamă pentru a doua oară. Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil” se confruntă cu momente neplăcute în cea de-a doua sarcină. Devăluirile făcute de aceasta.

Nicoleta Dragne, însărcinată pentru a doua oară

Fosta concurentă de la ”Bravo, ai stil!” are un băiețel din fosta relație, pe care spunea că-l crește singură, după despărțirea de cel care i-a fost iubit. Acest lucru îl spunea Nicoleta, acum câteva luni bune, când participa în emisiunea precizată mai sus. Între timp, vedeta a rămas, din nou, însărcinată, însă a fost foarte discretă în ceea ce a privit acest lucru. Adică, nu se mai știe dacă Nicoleta s-a împăcat cu tatăl copilului ei sau nu. A preferat să stea departe de lumina reflectoarelor.

Cu ce probleme se confruntă Nicoleta Dragne

Așteaptă să devină mamă pentru a doua oară și încearcă să stea cât se poate de liniștită. Totuși, vedeta se confruntă cu anumite probleme în sarcină. Fosta ispită de la Insula Iubirii spune că de ceva vreme are dureri aproape insuportabile de oase și mușchi, lucru care duce la insomnii. Cu toate acestea, Nicoleta Dragne este fericită și mulțumită că bebelușul din burtică este bine, sănătos, crește și că în scurt timp va veni pe lume. Aceasta preconizează ca acesta va veni pe lume in luna februarie.

„Nu dorm, mă trezesc de 1000 de ori. Nu este neapărat ușoară (n.r. sarcina). Copilul este foarte bine, însă eu am niște dureri de… Ferească Dumnezeu. Am niște dureri foarte mari, dar trebuie să le fac. Ziua nu prea le simt atât de tare pentru că sunt într-o continuă mișcare, în schimb seara, când mă pun în pat și noaptea, probabil de aceea nu pot să dorm, din cauza durerilor. Dimineața când mă trezesc îmi este extrem de greu. Mă dor oasele foarte tare, nu am mai pățit chestia asta. Nu am pățit-o în sarcina cu Vladi. Se simte ca o febra musculară, dar o febră musculară severă. Pur și simplu nu poți să te miști de durere. În februarie nasc, pe la jumătatea lui februarie”, a spus Nicoleta Dragne la un post de televiziune.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: