Redactia.ro
Home » Stil de viață » Am fost șocată să descopăr o pictură vintage online cu o femeie care arăta exact ca mine. Am simțit nevoia să o cumpăr și s-a întâmplat asta…

Am fost șocată să descopăr o pictură vintage online cu o femeie care arăta exact ca mine. Am simțit nevoia să o cumpăr și s-a întâmplat asta…

GALERIE FOTO (2) Am fost șocată să descopăr o pictură vintage online cu o femeie care arăta exact ca mine. Am simțit nevoia să o cumpăr și s-a întâmplat asta...

Jenny Smith a fost uluită să descopere „dublura” sa pe internet, într-un tablou pictat, vintage. Iată ce s-a întâmplat când a decis să caute pictura!

Jenny Smith: „Am fost șocată să descopăr o pictură vintage online cu o femeie care arăta exact ca mine”

Aceasta este mamă a patru copii și a povestit cum a rămas impresionată de descoperirea unui portret pictat cu o femeie care semăna izbitor cu ea. Femeia pictată avea părul exact ca al ei, cu bucle roșcate. Totodată, femeia s-a regăsit și în detalii mai mici, precum fruntea „mare” a „dublurii ei”. Atunci a hotărât să pună mâna pe această lucrare misterioasă.

„Cineva a postat tabloul într-un grup de Facebook în luna iunie, iar o prietenă i l-a trimis surorii mele și i-a spus: „Arată exact ca Jenny'”, a declarat Smith, în vârstă de 43 de ani, pentru Kennedy News, explicând că sora ei i-a trimis link-ul cu această înfățișare deosebită.

„Am simțit imediat că trebuie să găsesc acest tablou. Trebuie să-l am. Nu este doar o pictură aleatoare pentru mine, pentru că arată exact ca mine”, a adăugat ea, relatează nypost.com.

Jenny Smith a căutat disperată tabloul timp de câteva luni

După ce a căutat disperată tabloul timp de câteva luni, sunând la diverse magazine de antichități și cerând ajutor pe rețelele sociale, nativa din Columbia, Jenny Smith, a fost dezamăgită să descopere că tabloul se afla la sute de mile depărtare, în Spruce Pine, Carolina de Nord.

„Doream foarte mult acest tablou, așa că m-am adresat comunității TikTok. Am crezut că trebuie să existe cineva, undeva, aproape de Spruce Pine. Am aderat chiar la un grup de Facebook al localității Spruce Pine.

Am încercat timp de o lună și jumătate, și apoi am renunțat, pentru că nimeni nu a putut să mă ajute și magazinul de antichități nu răspundea la telefon”, a mai spus conform sursei citate. 

Smith, dezamăgită, a abandonat în cele din urmă ideea, până când o persoană necunoscută de pe internet, care a pretins că locuiește în apropierea locului unde tabloul era vândut, s-a oferit să o ajute, cumpărând tabloul cu 10 dolari și trimițându-l ulterior către Smith.

„L-am scos din cutie, și a fost ca și cum m-aș fi descoperit pe mine însămi. Avem aceeași expresie facială, este pur și simplu uluitor.

A fost o senzație destul de ciudată când l-am văzut. A fost un moment de „wow”! Cineva a pictat această doamnă care arată exact ca mine”, a adăugat ea. 

„Dublura” sa atârnă cu mândrie în camera de zi

Acum, „dublura” sa atârnă cu mândrie în camera de zi, deasupra raftului cu cărți, unde vizitatorii frecvent comentează despre asemănarea bizară.

Smith a reușit în cele din urmă să descopere numele artistului, Stephen Farris Jr., un pictor care a fost și pilot de luptă în Al Doilea Război Mondial care a servit în Forțele Aeriene ale Statelor Unite.

Jenny Smith a contactat-o nepoata acestuia, sperând să obțină mai multe informații.

„Am întrebat dacă știau cine a pictat tabloul, iar ea mi-a spus că bunicul ei mergea la cursuri de artă unde picta oameni aleatori”, a spus Smith.

Este uluitor să mă gândesc că există cineva, undeva, care arată exact ca mine”, a concluzionat aceasta. 

Sursa foto: nypost.com

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: