Redactia.ro
Home » Monden » Amalia Enache a vorbit despre tatăl fetiței sale pe care îl ține ascuns. „Lucrurile s-au schimbat deja”

Amalia Enache a vorbit despre tatăl fetiței sale pe care îl ține ascuns. „Lucrurile s-au schimbat deja”

GALERIE FOTO (3) Amalia Enache, despre cel de-al doilea copil

Amalia Enache este una dintre cele mai vechi prezentatoare de știri de la noi. Ea a fost mereu o prezență plăcută de public și care a avut mereu grijă să nu iasă în evidență cu lucrurile pe care le face în viața de zi cu zi. Amalia Enache are o fetiță superbă, dar niciodată nu a făcut publice informații despre tatăl micuței. Cin este și cum se înțelege Amalia cu el.

Amalia Enache, relație la distanță cu tatăl fetiței ei

Amalia Enache are o fetiță superbă pe nume Alma. Prezentatoarea de televiziune și-a dorit să își țină familia departe de lumina reflectoarelor și niciodată până acum nu a dezvăluit identitatea tatălui fetiței ei. Amalia Enache a fost adesea întrebată despre relația ei cu bărbatul misterios și singurele informații pe care le-a dar despre acesta sunt că el se află în America de Sud și cei doi au o relație la distanță care funcționează foarte bine. Vedeta a mărturisit că nu își dorește să se mute alături de el fiindcă cei doi se înțeleg foarte bine așa cum sunt, separați de mii de kilometri.

Lucrurile s-au schimbat deja demult. (n.r. despre relația dintre fiica sa și tatăl ei). Nu e cazul, suntem foarte bine. (n.r despre o posibilă plecare în America de Sud)„, a declarat Amalia Enache.

Amalia Enache, împlinită sufletește după venirea pe lume a Almei

Amalia Enache a dezvăluit faptul că succesul din carieră nu a mulțumit-o pe deplin. Ea a mărturisit că venirea pe lume a fetiței sale a fost punctul culminant al vieții ei și că acest eveniment i-a umplut golul pe care îl simțea în viața ei. Amalia Enache a fost întrebată în cadrul unui interviu dacă cea mică tânjește după tatăl ei și prezentatoarea a dezvăluit că Alma și-ar dori să își vadă tatăl mergând la serviciu zilnic, dar cu toate că acest lucru e dificil, micuța nu îi simte lipsa tatălui.

Mi-a umplut un gol. După orice succes al meu eu simţeam că rămâne un gol, totuşi, care acum nu mai e. Am sentimentul că toate au mai mult sens. Că am la ce să mă întorc grăbită şi fericită acasă, după orice şi de oriunde. Ah, i se pare absolut firesc, pur şi simplu asta e meseria mamei ei. Nu ştie cum ar fi posibil altfel. Regretă că nu îşi vede şi tatăl când e el la serviciu, i se pare mai firesc în cazul meu, e clar că sunt acolo. Îi vede şi pe prietenii mei pe care îi cunoaşte, pur şi simplu aceasta e lumea noastră. Chiar şi ea apare, când mă însoţeşte la emisiuni.„, a mai spus Amalia Enache.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: