Redactia.ro
Home » TV » Amalia Enache pleacă de la pupitrul știrilor? Declarația inedită a prezentatoarei

Amalia Enache pleacă de la pupitrul știrilor? Declarația inedită a prezentatoarei

După ani întregi la pupitrul știrilor PRO TV, prezentatoarea TV se pregătește să facă o schimbare pe plan profesional. Fanii ei de pe rețelele de socializare au fost primii care au aflat dacă Amalia Enache pleacă de la pupitrul știrilor sau nu!

Amalia Enache, redactorul-șef al revistei UNICA

Amalia Enache a anunțat că a acceptat provocarea de a fi, pentru o lună, redactorul-șef al revistei Unica. Decizia a venit după ce Raluca Hagiu, actualmente redactor-șef al revistei, a prezentat, preț de câteva momente, știrile. “Am și eu o provocare acum: dacă tu ai prezentat știrile, vreau și eu să conduc revista «UNICA» pentru o zi! (…).”, a spus Amalia Enache în glumă în urmă cu un an. Culmea e că această glumă s-a concretizat, iar jurnalista a invitat-o pe prezentatoarea TV să-i ia locul timp de o lună.

Luna viitoare, așadar, Amalia Enache va putea fi văzută într-o ipostază nouă pentru ea, cea de redactor-șef. “Așa s-a întâmplat povestea aceasta; reacția din public, cei care erau în sală au aplaudat, au aclamat, au zis: «Da, da! Amalia Enache, redactor-șef», un fel de Amalia – președinte (…). Și, din ce a fost o glumă atunci, Raluca, cu foarte multă seriozitate și insistență… mi-am luat foarte în serios rolul, am fost la ședințe de redacție și la ședința foto pentru copertă. Și am gândit cumva conceptul «UNICA» pentru luna octombrie, când sunt eu redactor-șef – ieșit din obișnuitul «UNICA»”, a povestit Amalia Enache într-un interviu acordat revistei Unica.

 

Amalia Enache pleacă de la pupitrul știrilor PRO TV?

Iar Amalia Enache are deja idei pe care vrea să le implementeze în noul număr al revistei. “Ideea mea a fost să creez un portret de bărbat model pentru noi, româncele. M-am gândit mult cine sunt acești bărbați pe care-i putem avea ca model și care sunt motivele. Am ales după următoarele caracteristici: să fie onești, să aibă un traseu profesional pe măsură, să arate foarte bine și să fie bărbați de succes. Coperta de octombrie a revistei «Unica» vine cu argumentele: sunt incoruptibili, talentați și carismatici”, a mai dezvăluit Amalia Enache, conform sursei citată mai sus.

Fanii prezentatoarei pot fi liniștiți, însă, aceasta nu va lipsi de la pupitrul știrilor în această perioadă.

Citește și Cine este și cum arată soția lui Adrian Nartea, actorul principal din „Vlad”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: