Redactia.ro
Home » Monden » Amalia Năstase a dezvăluit cum a reușit să slăbească. Dimineața consumă doar asta

Amalia Năstase a dezvăluit cum a reușit să slăbească. Dimineața consumă doar asta

GALERIE FOTO (3) Amalia Năstase

Amalia Năstase a uimit întreaga lume după ce a slăbit 20 de kilograme într-o perioadă foarte scurtă. Fosta soție a lui Ilie Năstase a revenit la rochiile cu aproape patru numere mai mici.

Amalia Năstase a dezvăluit cum a reușit să slăbească. Dimineața consumă doar asta

Amalia Năstase, în vârstă de 44 de ani a demonstrat că poate să slăbească 20 de kilograme în doar trei luni. Vedeta a dezvîluit ce mănâncă la micul dejun, la prânz, dar și la cină.

Fosta soție a lui Ilie Năstase a dovedit că are o ambiție de fier și că reușește orice își propune.

Dimineața mănânc 50 de grame de prosciutto cu un biscut de ovăz. Ca și snack, am un măr, ceea ce este viață, pentru că eu, o lună de zile, n-am pus gura pe nimic altceva decât praf de proteine și carne și pește. Când am mâncat primul măr, parcă am mâncat ambrozie‘, a spus Amalia Năstase.

De asemenea, Amalia consumă la prânz salată și carne, iar seara mănâncă conservă de ton. În dieta ținută de Amalia Năstase nu este permis zahărul.

Eu nu mănânc carne de pui pentru că e cam greu să găseşti carne de pui fără tot felul de chestii şi atunci mănânc de vită, de viţel, chiar şi de porc. Orice peşte, somon, în primul rând, fructe de mare. Dimineaţa beau cafea cu unt de cocos, fără zahăr, că n-ai voie zahăr, oricum. Poţi să pui stevia. La cină, mănânc conservă de ton, doi biscuiţi de ovăz sau ou, somon afumat şi 200 de grame de legume”.

Amalia Năstase are o familie fericită

Amalia Năstase este căsătorită cu omul de afaceri Răzvan Vasilescu, cu care are împreună un băiat. La nunta celor doi au fost prezente mai multe vedete cu care s-a împrietenit pe vremea când forma un cuplu cu Ilie Năstase.

La vârsta de 21 de ani, Amalia avea să-l cunoască pe Ilie Năstase prin intermediul unor prieteni care iubeau tenisul.Aceasta l-a ținut pe jar pe faimosul tenismen vreme de doi ani, și de fiecare dată când acesta o suna, Amalia îi spunea că are prieten.

Doi ani mai târziu, cei doi s-au întâlnit, iar toate speculațiile legate de vârstă și barierele legate de condiția materială, s-au transformat pentru cei doi în iubire.

Un an mai târziu, Amalia și Ilie Năstase și-au unit destinele un an mai târziu, la nuntă participând peste 500 de invitați celebri. Ulterior, au venit pe lume cele două fiice a celor doi, dar căsnicia lor a luat sfârșit într-un mod decent și departe de ochii presei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: