Redactia.ro
Home » Știri » Amalia, „privighetoarea” din Kiev, a lăsat din nou o lume întreaga fără cuvinte. Micuța a cântat în fața a mii de oameni

Amalia, „privighetoarea” din Kiev, a lăsat din nou o lume întreaga fără cuvinte. Micuța a cântat în fața a mii de oameni

GALERIE FOTO (2)

În urmă cu trei săptămâni, micuța Amalia se afla într-un buncăr din Kiev, oraș asediat agresiv de trupele rusești. Fetița a stat închisă acolo câteva zile, iar zgomotele teribile de explozii de deasupra sa nu au oprit-o să facă ce iubește mai mult: să cânte. După ce a impresionat o lume întreagă cu cântecul său din buncăr, a ajuns să cânte pentru țara sa pe o scenă uriasă.

Amalia, „privighetoarea” din Kiev, a lăsat din nou o lume întreaga fără cuvinte. Micuța a cântat în fața a mii de oameni

Amalia Anisovych le-a cântat celorlalți oameni din buncărul în care se adăpostea „Let it go”, una dintre piesele sale preferate. Deși speriată, și-a găsit puterea să lase muzica să vorbească pentru ea. A fost filmat, iar imaginile au devenit virale pe Facebook.

Cele șase zile petrecute în buncăr s-au terminat după ce Amelia a ajuns în Polonia, unde locuiește acum alături de bunica sa și de fratele ei de 15 ani, Misha. Cei doi copii au fost nevoiți să plece singuri din Ucraina, căci părinții lor au rămas în urmă. Tatăl ei să-și apere țara de ruși, iar mama ei să-i fie alături în aceste momente dificile.

Mama Amaliei a rămas uimită în momentul în care a văzut că fiica sa este apreciată de o lume întreagă. A oferit câteva declarații, mărturisind că i-a fost teribil de greu să se despartă de cei doi copii ai săi.

„Am ştiut dintotdeauna că Amelia este foarte talentată, un înger minunat, iar acum întreaga lumea ştie acest lucru. Dar este o adevărată tragedie că ea a devenit cunoscută din cauza atâta moarte şi distrugere din jurul nostru. M-a întristat enorm să-mi iau «La revedere!» de la copiii mei, dar a fost cel mai bun lucru pentru ei, să mă asigur că sunt în siguranţă”, a declarat mama fetiţei.

„Privighetoarea” din Kiev a cântat într-un concert caritabil imnul național al Ucrainei

Duminica aceasta a fost o zi deosebită pentru micuță, căci și-a reprezentat țara în fața a mii de oameni. A urcat pe scena de la Arena Atlas, din Lodz, unde a cântat Imnul Ucrainei.

Concertul, intitulat Together with Ukraine, a adus pe scenă unii dintre cei mai mari artiști din Ucraina și Polonia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: