Redactia.ro
Home » Știri » Amanet auto – solutia financiara la indemana oricui

Amanet auto – solutia financiara la indemana oricui

 

 

Adesea, pot aparea cheltuieli neprevazute in viata fiecarui om. Sumele de bani necesare pot fi greu de obtinut, prietenii nu reprezinta tot timpul o varianta, iar un credit bancar poate fi dificil de accesat. Totodata, in domeniul afacerilor, lipsa sumelor de bani usor de obtinut reprezinta una dintre cele mai mari probleme cu care antreprenorii se confrunta periodic. Astfel, plata salariilor, a chiriei, a furnizorilor sau a altor cheltuieli neprevazute pot da batai de cap. Vestea buna este ca exista intotdeauna o solutia eficienta si usor de accesat: amanetul auto. Asadar, autoturismul poate fi valorificat contra unei sume considerabile de bani.

Marco Amanet este un amanet auto din Bucuresti ce acorda legal si rapid credite destinate nevoilor personale. Pentru ca procesul de acordare a creditelor si imprumuturilor bancare este unul tot mai anevoios, amanetul auto are rolul de a simplifica procedeul de creditare astfel incat beneficiarii sa aiba intotdeauna o solutie la indemana.

Cum functioneaza imprumutul de tip amanet

Imprumutul de tip amanet auto reprezinta serviciul financiar ce poate fi adresat atat persoanelor juridice, cat si celor fizice. In comparatie cu bancile, obtinerea unui imprumut prin intermediul unui amanet auto necesita o documentatie minima precum buletinul, actele doveditoare ale masinii si evident, masina pe care clientul urmeaza sa o lase garantie.

In mod normal, imprumutul oferit de un amanet auto se incheie pe o perioada de 30 zile, iar comisionul perceput este nesemnificativ. In momentul in care clientul se prezinta cu autoturismul, acesta poate fi evaluat, iar beneficiarul obtine o suma considerabila de pana la 75% din valoarea masinii. Cu certitudine, suma primita difera in functie de anul de fabricare al masinii, aspect si alte dotari.

Siguranta masinii in cadrul unui amanet auto

Dupa ce clientul alege sa renunte la masina pentru o perioada de timp contra unei sume de bani, cel mai probabil prima intrebare pe care si-o pune este “Oare masina mea va fi in siguranta?”. Ei bine, amanetul auto fotografiaza masina atat la exterior, cat si la interior, dar si numarul de kilometri parcursi. Ulterior, este pastrata intr-un parc auto, sub supravegherea camerelor de luat vederi la care clientul are acces constant. In cazul in care clientul nu poate restitui suma de bani catre amanetul auto, acestuia i se ofera varianta de a gasi potentiali cumparatori. Banii obtinuti din vanzarea masinii sunt inapoiati catre amanetul auto si astfel, ambele parti au de castigat.

Clientii Marco Amanet

Profesionalismul si devotamentul au ajutat amanetul auto din Bucuresti sa devina un partener de incredere atat al antreprenorilor, cat si al persoanelor fizice. De-a lungul timpului, acesta a reusit cu succes sa contribuie la visurile mai multor clienti si deopotriva sa ofere solutii rapide pentru rezolvarea problemelor de ordin financiar. Cu siguranta amanetul auto poate reprezenta cea mai buna solutie si pentru tine!

Daca esti contra timp si depinzi intrutotul de o suma de bani, un amanet auto poate reprezenta solutionarea celor mai dificile probleme. Nu uita! Intotdeauna exista o rezolvare!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: