Redactia.ro
Home » Stil de viață » Amanta a apărut în timpul ceremoniei de nuntă. Când a văzut-o cum era îmbrăcată, mirele aproape a leșinat

Amanta a apărut în timpul ceremoniei de nuntă. Când a văzut-o cum era îmbrăcată, mirele aproape a leșinat

GALERIE FOTO (3) Amanta a apărut în timpul ceremoniei de nuntă.

Amanta a apărut în timpul ceremoniei de nuntă. Pentru doi logodnici din Africa de Sud trebuia să aibă parte de cea mai frumoasă zi din viața lor, dar o surpriză deloc plăcută a schimbat viețile multor oameni. În ziua nunții, amanta mirelui și-a făcut apariția în timpul ceremoniei acestuia, iar modul în care era îmbrăcată a șocat toți invitații.

Amanta a apărut în timpul ceremoniei de nuntă. Când a văzut-o cum era îmbrăcată, mirele aproape a leșinat

Amanta a apărut în timpul ceremoniei de nuntă. Ziua nunții ar trebuie să reprezinte o zi extrem de specială și importată pentru doi oameni care vor să-și unească destinele. Ei bine, nu întotdeauna lucrurile au loc așa cum trebuie. Un cuplu din Africa de Sud a avut parte de un momente șocant în ziua nunții. Spre groaza miresei, dar a și mirelui, amanta acestuia și-a făcut apariția chiar în timpul în care cei doi trebuia să spună marele cuvânt. De parcă nu era de ajuns, femeia a venit îmbrăcată în mireasă, spre uimirea bărbatului. Întregul eveniment a devenit viral în mediu online, după ce invitații au filmat momentul.

Pește șapte mii de persoane au distribuit imaginile pe Twitter. Deși mirele a încercat să-și calmeze mireasa, aceasta a decis să nu mai oficialieze nunta. Cu toate astea, nimeni nu și-a putut explica ce spera amanta să dovedească printr-o asemenea mișcare extrem de îndrăzneață. Probabil și-ar fi dorit ca bărbatul cu care a avut o aventură să își părăsească iubita la altar și să o aleagă pe ea, dar așa cum era de așteptat, nu s-a întâmplat asta. Unii internauți au felicitat-o pe aceasta pentru curajul de care a dat dovadă, în timp ce alții au sperat că mireasa l-a părăsit pe „trădător”.

Amanta a apărut în timp ce se căsătorea. Reacția miresei

Un bărbat spera ca aventura sa pe care a avut-o înainte de a se căsători să se nu se afle niciodată. În ziua nunții un bărbat din Africa de Sud s-a convins că cea pe care o iubește și cu care vrea să-și petreacă întreaga viață este iubita lui. Odată ajunși în fața altarului, înainte de a spune cuvântul magic, amanta bărbatului a întrerupt ceremonia. Femeia era pusă pe scandal, iar întreg evenimentul a fost filmat și postat în mediul online. Astfel, amanta mirelui a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a-i distruge acestuia nunta. Aceasta s-a ridicat și l-a întrebat pe acesta: „Pentru asta ai plecat dimineaţă de la mine? Şi cu noaptea trecută cum rămâne?”. Invitații de la nuntă au fost șocați de cele spuse, având în vedere că toată situația era deja evidentă iar cei doi erau amanți.

Totuși, se pare că unele femei sunt decise să le ierte infidelitățile partenerilor lor. Acest lucru a făcut și mireasa, care a anunțat că vrea să continue ceremonia, iar pe amanta bărbatului a invitat-o afară. Momentul a devenit viral în mediul online, iar unii internauți au fost de acord cu decizia miresei, mai ales că se aflau în fața altarului, în timp ce alții au fost de părere că mireasa trebuia s-și părăsească partenerul imediat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: