Redactia.ro
Home » Stil de viață » O femeie și-a vândut toate bunurile pentru a se căsători cu un bărbat pe care nu îl văzuse niciodată. Cu câteva zile înainte de nuntă a aflat un lucru șocant

O femeie și-a vândut toate bunurile pentru a se căsători cu un bărbat pe care nu îl văzuse niciodată. Cu câteva zile înainte de nuntă a aflat un lucru șocant

GALERIE FOTO (3) O femeie și-a vândut toate bunurile pentru a se căsători cu un bărbat pe care nu îl văzuse niciodată

O femeie și-a vândut toate bunurile pentru a se căsători cu un bărbat pe care nu îl văzuse niciodată. O mamă din Marea Britanie intenționa să zboare 3.200 de mile pentru a se căsători cu bărbatul pe care l-a cunoscut pe Facebook, dar pe care nu-l întâlnise niciodată. Din fericire, aceasta a aflat un adevăr crunt despre acesta, dar care a salvat-o.

O femeie și-a vândut toate bunurile pentru a se căsători cu un bărbat pe care nu îl văzuse niciodată. Cu câteva zile înainte de nuntă a aflat un lucru șocant

O femeie și-a vândut toate bunurile pentru a se căsători cu un bărbat pe care nu îl văzuse niciodată. Multe persoane și-au găsit sufletul pereche cu ajutorul rețelelor de socializare, dar au fost și oameni care au avut parte de experiențe neplăcute. În această situație s-a aflat și Evangelina Tsadiosou, din Marea Britanie. În vârstă de 41 de ani, femeia a cunoscut un bărbat misterior pe Facebook, din Statele Unite ale Americii. După o perioadă de timp în care au vorbit, Evangelina a decis să călătorească din Hertfordshire în Ontario, Canada, de Ziua Îndrăgostiților, pentru a se căsători cu iubitul ei din mediul online, Darryl Fancey.

Astfel, femeie a fost nevoită să-și vândă toate bunurile pentru a face rost de bani și pentru a-și plăti biletul de avion. Însă, înainte de a pleca a aflat că Darryl este un Don Juan și se întâlnește în secret cu alte femei. Aceasta a fost contactată de o altă femeie, care i-a spus că iubitul ei este un escroc sentimental. Din fericire, aceasta și-a dat seama că presupusul iubit și-a bătut joc de ea și a renunțat să mai plece la el. Mai mult, Evangelina a spus că este recunoscătoare că a aflat acest lucru înainte de a face un pas greșit. Viața acesteia s-a transformat radical după această experiență, în prezent fiind mult mai atentă și mai pozitivă.

Româncă înșelată pe Facebook de un american

Din păcate, au fost și cazuri în care deznodământul nu a fost deloc unul plăcut. O femeie în vârstă de 51 de ani ani din județul Brăila a fost înșelată de către un bărbat care a pretins că face parte din armata Statelor Unite ale Americii. Acesta i-a spus româncei că se află în Irak și are nevoie de bani pentru a venit la Brăila ca să își poată trăi povestea de iubire. După ce au vorbit pe internet, femeia a acceptat să facă un credit bancar de 30.000 de euro.

Astfel, brăileanca i-a trimis banii prin mai mulți intermediari, care se recomandaseră ca fiind agenți ai Organizației Națiunilor Unite. După ce s-a văzut cu banii în cont, falsul general a rupt orice legătura cu femeia, care a realizat prea târziu că a fost înșelată. Șocată, aceasta a anunțat poliția,,menționând că a crezut povestea spusă de presupusul bărbat.”Ea a spus că în anul 2018 a cunoscut o persoană pe Facebook care susţinea că este general american. Femeii i-a spus că este în Irak şi că are nevoie de bani să vină în România, ca să o viziteze. Victima a trimis banii în mai multe tranşe către alte persoane care au spus că sunt agenţi ONU”, au declarat autoritățile.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: