Redactia.ro
Home » Stil de viață » Amanta unui milionar neamț a crezut că a dat lovitura după ce a rămas gravidă. Mesajul șocant transmis de soția înșelată i-a spulberat orice speranță

Amanta unui milionar neamț a crezut că a dat lovitura după ce a rămas gravidă. Mesajul șocant transmis de soția înșelată i-a spulberat orice speranță

GALERIE FOTO (2) Amanta unui milionar neamț a crezut că a dat lovitura după ce a rămas gravidă

Amanta unui milionar neamț a crezut că a dat lovitura după ce a rămas gravidă. Povestea unui fost model internațional a devenit virală în întreaga lume. Având o relație cu un milionar neamț căsătorit, Aline Messel a crezut că dat lovitura după ce a aflat că este însărcinată. Dar soția înșelată i-a transmis un mesaj care i-a distrus visele acesteia.

Amanta unui milionar neamț a crezut că a dat lovitura după ce a rămas gravidă. Mesajul șocant transmis de soția înșelată i-a spulberat orice speranță

Amanta unui milionar neamț a crezut că a dat lovitura după ce a rămas gravidă. Cu siguranță poveștile referitoare la milionarii căsătoriți care au amante, nu este ceva nou. Însă, povestea unui fost model internațional care a rămas însărcinată cu partenerul ei care este căsătorit, a devenit virală. Aline Messel a avut o relație amoroasă timp de doi ani cu directorul unei fundații de investiții. Milionarul avea o avere estimată la peste 3 miliarde de dolari. Spre suprinderea bărbatului, în iulie 2021, fostul model a rămas însărcinată, având un șoc când a aflat că partenerul ei era de fapt soțul unei alte femei de mai mulți ani.  Pentru a-i oferi un viitor decent copilului ei, Aline l-a presat pe iubitul ei să divorțeze, iar în ianuarie, milionarul a convins-o că ar fi mult mai bine să divorțeze.

Bărbatul i-a promis fostului model o fermă de struți și o multe alte cadouri luxoase, dacă renunță la copilul lor. Fără să stea pe gânduri, Aline Messel a avortat. La scurt timp, aceasta a primit un mesaj șocant de la soția iubitului ei, care era la rândul ei însărciantă. Mesajul soției este de-a dreptul șocant.  „Nu eşti prima amantă şi cu siguranţă nu vei fi nici ultima. Ia-ţi gândul de la bani şi fă ce vrei cu copilul. Mă îndoiesc că vei avea succes la bogătaşi dacă vei ajunge grasă şi urâtă”, i-a scris femeia.

Ulterior, Aline și-a făcut curaj și a intentat un proces împotriva milionarului, acuzându-l pe acesta că a infectat-o cu un virus în 2015, prezentând probele în instanță.

Alina Messel si iubitul milionar

Scrisoarea unei soții către amanta soțului său

Mașa a aflat din greșeală că soțul său o înșeală așa că a decis ca timp de patru luni să le urmărească relația. Ulterior, aceasta i-a scris o scrisoare amantei soțului ei, după ce a analizat toate detaliile despre ea. Astfel, pentru început femeia îi mărturisește amantei cum a aflat de exista ei. Mai mult, Mașa i-a spus amantei că vrea să o ajute cu această situație, având în vedere că soțul ei nu-și mai arată interesul față de ea.” În primul rând, vreau să-ți aduc la cunoștință că ești foarte bravă. Iar tactica aleasă este una foarte bună. Soțul meu este un om leneş și singur niciodată nu ar călca strâmb. Însă insistența ta a fost ceea ce trebuie în situația dată.Cel mai bine ar fi să cumperi singură biletele la teatru și să-l chemi, să plătești masa din restaurant și să-l pui în fața faptului sau inventezi oricare alt motiv de sărbătoare pentru a fi împreună.”, a scris femeia pentru inceput.

În continuare, soția i-a spus amantei că seamănă la trăsături cu ea, fiind blonde amândouă, motiv pentru care ar fi un minus pentru că soțului ei îi plac roșcatele cu forme voluptoase. Așa că, Mișa a sfătuit-o pe amanta soțului ei să se vopsească și să apeleze la esteticieni pentru a-l cuceri. Lovitura de grație a fost dată la final, când soția i-a spus amantei că știe cine este soțul ei, iar dacă îl va mai căuta pe partenerul ei, mesajele de dragoste dintre cei doi vor ajunge la acesta.

Așa că sper să nu mai simt niciodată existența ta în viața lui. „În caz contrar mesajele de dragoste vor ajunge direct în poșta domnului Nicolai Vladimir, care este indicat în Vkontacte ca fiind soțul tău. Dar sper să nu se ajungă până aici, pentru că îmi place de tine și știu că ești o persoană foarte bună.Așa că succes. Iar dacă ai nevoie de ajutorul meu în a-l cuceri pe soțul meu, eu sunt la dispoziția ta. Cu drag, Mașa.”, au fost ultimele cuvinte alte soției.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: