Redactia.ro
Home » Monden » Amanta fostului primar al Iașului, ghinionistă în dragoste. Ce i s-a întâmplat

Amanta fostului primar al Iașului, ghinionistă în dragoste. Ce i s-a întâmplat

Adina Samson, fosta amanta a primarului Iasului

Adina Samson, fosta amantă a fostului edil al Iașului, Gheorghe Nichita pare că nu are noroc în dragoste. Recent, au apărut informații potrivit cărora, s-a despărțit de omul de afaceri german în brațele căruia și-a găsit fericirea după controversata poveste cu primarul.  Asta în timp ce, acesta din urmă a fost condamnt la 5 ani și 2 luni cu executare, din cauză că a spionat-o pe Adina Samson, în timpul relației lor.

Adina Samson, ghinionistă în dragoste

Adina Samson pare că este ghinionistă în plan sentimental. După ce marți, fostul ei amant, fostul primar al Iașului a primit condamnare la închisoare penrtru că a spionat-o după ce acestea ar fi vrut să încheie relația, au apărut informații, obținute de cancan.ro, potrivit cărora a divorțat de omul de afaceri german, pentru care l-a părăsit pe Nichita. Mai mult, cu toate că a reintrat în rândul femeilor celibatare, blonda pare hotărâtă să își continue viața departe de plaiurile mioritice. Deși deși deține un apartament în Iași, Adina nu intenționează să revină în următoarea perioadă în România.

Povestea de dragoste a Adinei Samson cu Gheorghe Nichita

Adina Samson a avut o relație lungă cu fostul primar al Iașului, chiar în perioada în care acesta era căsătorit. La un moment dat acesta a cerut-o în căsătorie, dar fata a refuzat. Mai mult, el era violent și gelos cu ea, fapt pentru care Adina Samson a vrut să pună capăt idilei. Însă, Nichita nu s-a lăsat mai prejos și a început să o spioneze, fapt pentru care Adina Samson a mers la parchet să depună plângere.  Totodată, după controversata poveste cu Gheorghe Nichita, Adina Samson și-a continuat viața. Blonda preferată a fostului primar s-a stabilit în Germania, s-a căsătorit cu un prosper afacerist și chiar i-a luat numele acestuia. Dar, iată, că nici această relație nu a fost dusă la bun sfârșit.

Câștig de cauză pentru amanta fostului primar al Iașului

Fostul primar al Iaşului Gheorghe Nichita a fost condamnat pe  29 septembrie, la cinci ani și 2 luni cu executare pentru că şi-a spionat amanta. Mai exact, este acuzat de DNA că s-a folosit de poliţia locală pentru a-şi urmări iubita prin oraş. În acelaşi dosar, „Amanta” este condamnat la patru ani şi cinci luni fostul şef al Poliţiei Locale, Liviu Hliboceanu. Decizia judecătorilor Tribunalului Iaşi nu este definitivă, ea putând fi atacată cu recurs.

gheorghe nichita

Gheorghe Nichita voia să facă SEX cu amanta în biroul Primăriei Iași

În contextul investigației secrete orchestrată de procurorii Parchetului de la Curtea de Apel Iași,  Gheorghe Nichita ar fi vrut să facă sex cu fosta amantă chiar în Primăria din Iași. Acesta este în prezent acuzat de hărțuire, hărțuire sexuală și amenințări, de către Adina Samson, cea cu care edilul ar fi avut o relație amoroasă.

În plângerea depusă de Adina Samson, lui Ghoerghe Nichita i se aduc acuzații de natură intimă și hărțuire. Tânăra a depuse la dosar și înregistrări prin care se face dovada acuzațiilor.

„Cunoscând faptul că susnumitul este căsătorit şi având în vedere uriaşa diferenţă de vârstă dintre noi, eu am refuzat avansurile cu tentă sentimentală ale numitului Nichita Gheorghe“, se arată în plângerea depusă de fosta angajată din Primăria Iași.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: