Redactia.ro
Home » Știri » Un polițist din Iași nu i-a mai dat amendă unui șofer, după ce fiica acestuia a făcut un gest surprinzător: „Mi-a rupt sufletul!”

Un polițist din Iași nu i-a mai dat amendă unui șofer, după ce fiica acestuia a făcut un gest surprinzător: „Mi-a rupt sufletul!”

Un polițist din Iași nu i-a mai dat amendă unui șofer

O poveste cum rar ți-e dat să întâlnești. Mihai, un polițist din Iași, a avut parte de un moment de-a dreptul emoționant, după ce a oprit un șofer pentru încălcarea legii. Decis să îi dea amendă șoferului, Mihai a fost îmbrățișat de fiica bărbatului, motiv pentru care  a decis să nu îi mai aplice nicio sancțiune tatălui.

Un polițist din Iași, nu i-a mai dat amendă unui șofer, după ce fiica acestuia a făcut un gest surprinzător

O fetiță în vârstă de cinci ani și-a scăpat tatăl de amendă, după ce l-am îmbrățișat pe polițistul care îi oprise. Mihai de la Transporturi Iași l-a oprit pe tatăl fetiței pentru că a încălcat legea. În momentul în care voia să-i dea amendă acestuia, fiica bărbatului a făcut un gest care l-a impresionat până la lacrimi pe polițist.

Poveste a fost relatată pe pagina oficială de Facebook a Ministerului de Interne, unde a fost distribuită de mai mult de 8.000 de persoane și a avut 12.000 de reacții.

Mihai, se afla la aeroportul din Iași, când a observat că un șofer a comis-o. Acesta l-a tras pe dreapta, observând că șoferul era cu fetița lui de cinci ani. La scurt timp, Mihai l-a anunțat pe șofer că urmează să-i dea amendă, moment în care bărbatul l-a rugat să nu-i dea amendă pentru că își crește fetița singur și nu are bani pentru a-i lua o bomboană fetiței sale.

O zi obișnuită, ca oricare alta. Eram de serviciu în Aeroportul Iași, iar afară căldură mare, mașini multe… ce să mai, o adevărată plăcere să fii de serviciu.
La un moment dat observ un conducător auto care,, o comite”. Fără a sta prea mult pe gânduri, îl trag pe dreapta, mă prezint, solicit documentele și îi aduc la cunoștință abaterea săvârșită.
Când să plec la autoturismul de serviciu pentru a scrie procesul verbal, conducătorul mă roagă să nu îi dau amendă, pentru că își crește singur fetița de 5 ani, pe care mi-o și indică pe bancheta din spate. Mai spune că nu a avut nici măcar un leu să ia o bomboană la copil pe drum și îmi cere permisiunea să coboare din autoturism să fumeze o țigară.
Îi permit să coboare, apoi merg la autospecială, gândindu-mă, oare cum poate cineva să își satisfacă viciile, neglijându-și copilul…”, scrie Mihai in mesajul lui.

Impresionat până la lacrimi de gestul fetiței de cinci ani

Polițistul nu a rămas impresionat, având în vedere că șoferul fuma o țigară, ceea ce însemna că ar avea bani pentru propriile vicii, dar nu și pentru fetița sa. Dar, în acel moment, fetița de cinci ani a coborât din mașină și l-a îmbrățișat pe Mihai, acesta fiind motivul pentru care polițistul i-a dat doar un avertisment șoferului.

Mă întorc din nou la șofer: ,,Domnule, cum ați putut să vă cumpărați țigări, dar copilului nu ați putut să îi cumpărați nimic?”
Fetița se afla lângă tatăl ei și nu știu dacă la cei 5 anișori ai săi a înțeles profunzimea celor spuse de mine, însă, după ce am rostit această întrebare, s-a desprins brusc de tatăl său și m-a cuprins în brațe… Nu pot să vă explic sentimentul trăit… Pot spune doar că mi-a rupt sufletul, mi-au dat lacrimile„,a povestit politistul.

Din teren. #NoFilter”O zi obișnuită, ca oricare alta. Eram de serviciu în Aeroportul Iași, iar afară căldură mare,…

Publicată de Ministerul Afacerilor Interne, Romania pe Luni, 31 august 2020

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: