Redactia.ro
Home » Monden » Și-a lăsat amanta gravidă?! Bănel Nicoliță urmează să devină din nou tată?

Și-a lăsat amanta gravidă?! Bănel Nicoliță urmează să devină din nou tată?

Bănel Nicoliță urmează să devină din nou tată

Bănel Nicoliță a divorțat de femeia care i-a dăruti doi copii, iar în prezent se iubește cu o tânără în vârstă de 25 de ani. După ce s-a aflat că s-a despărțit de soția sa, Bănel a făcut și primele declarații legate de acest fapt.

Bănel Nicoliță a divorțat!

Bănel Nicoliță, în vârstă de 35 de ani a divorțat de soția sa, Cristina, cu care are două fetițe. În emisiunea lui Măruță, Bănel a declarat că cei doi s-au despărțit în urmă cu un doi ani, iar în luna februarie a acestui an, divorțul a avut loc, oficial la notar,

Nu vreau să intru în amănunte, vreau doar să spun cum stau lucrurile. Eu doar atât pot să confirm: sunt de doi ani și ceva de când nu mai sunt împreună cu fosta soție, oficial am divorțat în luna februarie, anul acesta, dar de doi ani și ceva noi doi nu mai avem absolut nimic”, a declarat Bănel.

Și-a lăsat amanta gravidă?! Bănel Nicoliță urmează să devină din nou tată?

În urmă cu câteva zile, fostul fotbalist a fost surprins pe litoral în compania unei tinere brunete, motiv pentru care Bănel a recunoscut că s-a despărțit de soția sa.

După ce s-a separat de soția, Bănel și-a găsit fericirea în brațele unei tinere în vârstă de 25 de ani, pe nume Denisa. Potrivit Cancan.ro, Bănel și Denisa ar fi început relația în urmă cu aproximativ un an, iar acum cei doi locuiesc împreună în apartamentul acestuia. De asemenea, în presa se spunea că aceasta ar fi însărcinată în primul trimestru, dar Bănel a dezmințit această informație în emisiunea La Măruță.

Nu, nu e adevărat! În primul rând nu este adevărat, nu o să fiu tată. În al doilea rând, divorțul a apărut în momentul în care eu am apărut la Făure„, a spus Banel. Se pare că despărțirea a avut loc din  cauza proiectelor de care fotbalistul s-a ocupat în satul în care s-a născut, iar fosta sa soție nu a fost de acord.

Conform surselor de mai sus, Denisa obișnuia să frecventeze cluburile de noapte, lucrând și în acest domeniu, chiar dacă a terminat facultatea de Științe Politice. Mai nou, se pare că Denisa este imaginea unor brand-uri de haine. Referitor la relația cu actuala sa iubită, Bănel nu a dorit să facă nicio declarație.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: