Redactia.ro
Home » Monden » Ce s-a ales de Bănel Nicoliță? Uite cu ce brunetă focoasă se iubește

Ce s-a ales de Bănel Nicoliță? Uite cu ce brunetă focoasă se iubește

GALERIE FOTO (5) Ce s-a ales de Bănel Nicoliță_

 

Bănel Nicoliță a fost surprins zilele trecute în compania unei brunete focoase, care spre surprinderea tuturor, seamănă foarte bine cu soția sa.Potrivit imaginilor, cei doi au o relație apropiată, iar fostul fotbalist pare că se simte bine în compania femeii. Bănel Nicoliță a divorțat în secret de soția sa, cu care are două fetițe.

Ce s-a ales de Bănel Nicoliță? Uite cu ce brunetă focoasă se iubește

Potrivit Ciao.ro, se pare că fostul fotbalist Bănel Nicoliță și-a găsit o nouă iubită, care seamănă perfect cu soția lui. Acesta a fost surprins alături de o brunetă pe o terasă din Mamaia, în timp ce discutau și flirtau. Ambii îmbrăcați în alb, cu ochelari de soare, iar ea purtând o pălărie care îi acoperea aproape toată fața, cei doi păreau că se simțeau bine unul în compania celuilalt.

Conform imaginilor, relația dintre cei doi este una apropiată, având în vedere că se țineau de mână și la un moment dat,copilul de suflet al lui Becali a atins-o pe posterior pe brunetă.

Nici ea nu s-a lăsat mai prejos, și a avut câteva tentative de joacă, prefăcându-se că îl lovește cu pumnul în nas. Ulterior, Bănel a cerut nota de plată și au plecat zâmbitori către hotelul la care erau cazați, iar pe drum s-au întâlnit cu un grup de tineri care l-au oprit să facă poze cu ei.

Bănel Nicoliță a divorțat în secret

Bănel Nicoliță, în vârstă de 35 de ani  a divorțat de soția sa, Cristian cu care s-a căsătorit în 2014 cu Cristina, care i-a dăruit două fetițe minunate.

În urmă cu un an se zvonea că fostul fundaș ar fi divorțat de soția sa,  dar Bănel a ieșit și a dezmințit această informație. Ei bine, se pare că relația dintre ei nu a mai funcționat, motiv pentru care a decis să se separe. În cadrul unei emisiuni TV, fostul fotbalist a declarat că separarea a avut loc în luna februarie a acestui an. Nu se știe motivul despărțirii, dar conform acestuia, cei doi au  rămas în relații bune.  ‘Am rămas în relații bune cu fosta soție’,a declarat Bănel Nicoliță.

Motivul divorțului: Au fost ani la rând în care el a plecat la Făurei, iar ea a rămas singură si cu fetele și cu grădinița. Dorința lui de a duce pe culmi acea echipă de fotbal l-a făcut să fie neglijent cu familia și să cheltuiască bani peste măsură. Cristina îl certa mereu din această cauză. El și ultimul leuț îl dădea pentru echipa aceea de fotbal. La un moment dat, distanța și-a spus cuvântul. El era normal să îi lase totul ei, este pentru fiicele sale”, au declarat surse din anturajul fostului cuplu pentru publicația impact.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: