Redactia.ro
Home » Știri » Ambasada Rusiei în România, prima reacție după incidentul cu mașina în flăcări

Ambasada Rusiei în România, prima reacție după incidentul cu mașina în flăcări

Ambasada Rusiei în România a avut o primă reacție, în cursul zilei de miercuri, după ce un bărbat a intrat cu mașina în gardul instituției, apoi și-a dat foc.

Ambasada Rusiei a transmis condoleanțe familiei lui Bogdan Drăghici. Însă susține că victima a comis acest act ”sub influența unei explozii de isterie anti-rusă în legătură cu o provocare regizată în orașul Bucea”. Instituția a mai precizat că va face propria anchetă în acest caz.

Ambasada Rusiei în România, prima reacție după incidentul cu mașina în flăcări

”Ambasada își exprimă profundele condoleanțe rudelor și prietenilor bărbatului care și-a dat foc în mașina după încercarea eșuată de a lovi porțile Ambasadei Rusiei în România.

Trebuie să afirmăm cu regret că oricare ar fi motivele șoferului, nu există nicio îndoială că acesta a comis acest act sub influența unei explozii de isterie anti-rusă în legătură cu o provocare regizata în orașul Bucea

În acest mic oraș ucrainean, nu departe de Kiev, abandonat de armata rusă în urma acordurilor încheiate la Istanbul pe 30 martie, naționaliștii ucraineni au masacrat civili, punând vina pe personalul militar rus.

De fapt, persoana respectivă a devenit victima unei propagande militare nestăpânite a regizolrilor neo-naziști aflați la putere la Kiev și a patronilor lor occidentali, care, fără să aștepte rezultatele unei examinări medico-legale și ale mărturiei martorilor oculari, au lansat o campanie împotriva Federației Ruse pe fundalul desfășurării operațiuni militare speciale în Ucraina”, a transmis din primele rânduri Ambasada Rusiei în România.

Ambasada Rusiei în România: “Imperiul minciunilor Occidentului”

Ambasada Rusiei în România a mai continuat mesajul său prin a atrage atenția asupra „Imperiul minciunilor Occidentului”.

“Imperiul minciunilor Occidentului colectiv necesită sacrificii sângeroase, tehnologia a fost elaborată de mult timp, atât în Siria în cazul provocărilor Căștilor Albe, cât și în 2014, în timpul loviturii de stat din Ucraina (”Suta Cerească”).

În același timp, suntem convinși că „făcătorii de adevăr” din mass-media ucraineană și occidentală, blogosfera vor lăsa în mod tradițional în tăcere faptele dezvăluite de tortură a prizonierilor de război ruși, agresiune și crime brutale ale locuitorilor din Mariupol și alte orașe din Ucraina.

La rândul nostru, îi subliniem și îi informăm pe cei care nu au posibilitatea de a primi informații obiective, aflându-se sub capota mainstreamului propagandei militare occidentale, că scopurile operațiunii militare speciale din Ucraina sunt:

1) protejarea populației a republicilor populare Donețk și Luhansk de la genocidul efectuat timp de 8 ani de către neonaziști ucraineni;

2) demilitarizarea Ucrainei, care a devenit un avanpost militar anti-rus al NATO, ameninţând securitatea naţională a ţării noastre;

3) denazificarea Ucrainei, unde Occidentul colectiv a tolerat în mod deliberat creșterea sentimentelor radicale de dreapta pentru a crea un proiect geopolitic „anti-Rusia”.

Cea mai importantă prioritate, după cum a remarcat Comandantul Suprem Vladimir Putin, este evitarea victimelor civile prin toate mijloacele”, se mai arată în comunicatul emis de Ambasada Rusiei în România.

Radu Tudor: ”Bogdan Drăghici a folosit războiul din Ucraina pentru a se victimiza, (…) disperat că merge la închisoare”

Jurnalistul Radu Tudor susține că gestul lui Bogdan Drăghici de a intra cu maşina în gardul Ambasadei Rusiei la Bucureşti şi de a-și da foc nu are legătură cu războiul din Ucraina, așa cum a crezut toată lumea

Problema acestuia ar fi fost că trebuia să meargă la închisoare, după ce își batjocorise fiica, potrivit jurnalistului Antena 3.

”Incidentul din această dimineață nu are nicio legatură cu războiul declanșat de Rusia în Ucraina”, spune Radu Tudor.

Ultima postare pe Facebook a lui Bogdan Drăghici, bărbatul care a intrat cu mașina în Ambasada Rusiei: ”Și eu sunt ucrainean!”

Bogdan Drăghici, bărbatul care a intrat cu maşina în gardul Ambasadei Rusiei la Bucureşti şi-a dat foc, miercuri dimineață, a condamnat agresiunea Rusiei asupra Ucrainei, în ultima sa postare de Facebook.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: