Redactia.ro
Home » Știri » Ambasadorul Rusiei în România: „Este cea mai politicoasă operațiune militară specială“

Ambasadorul Rusiei în România: „Este cea mai politicoasă operațiune militară specială“

Ambasadorul Rusiei în România a publicat un material pe site-ul oficial despre invazia Kremlinului în Ucraina. Textul poartă titlul Despre război şi pace în Ucraina . Printre altele, apare notat și că „operațiunea specială“ a Rusiei are ca obiectiv stoparea genocidului din Donbas, efectuat de „regimul criminal de la Kiev.“

Totul are loc în contextul în care Rusia și Ucraina au ajuns la ziua 58 de conflict. În altă ordine de idei, joi, 21 aprilie, Vladimir Putin a susținut că a anulat luarea cu asalt Azovstalului, dar că se continuă asediul.

Ambasadorul Rusiei în România: „Este cea mai politicoasă operațiune militară specială“

„Cu ajutorul celei mai politicoase operaţiuni militare speciale, Rusia urmăreşte obiectivul de a pune capăt genocidului de 8 ani al populaţiei din Donbass efectuat de către regimul criminal de la Kiev.

Această muncă grea, care nu întotdeauna se bucură de recunoştinţă, va fi dusă la capăt, iar după victoria în acest război, adevărata pace va predomina în urma urmelor în ţara ucraineană (…)

Rusia confirmă încă o dată principiul evitării sau cel puțin al reducerii la minimum a victimelor civile și a distrugerii infrastructurii civile, proclamat încă din primele zile ale operațiunii militare speciale din Ucraina”, mai transmite Ambasada Rusiei.”

Sunt invocați și „ucronaziştii“ din Regimentul Azov şi „mercenarii străini“ cu paşapoarte ucrainene, iar declarațiile oficialilor ucraineni privind sutele de civili care s-ar adăposti în combinatul Azovstal sunt denumite „legendă inventată în spiritul tacticii monstruoase (…) de a folosi civilii ca scuturi umane în timpul luptelor”, este postat pe site-ul Ambasadei Rusiei la Bucureşti, scrie HotNews.

 

La începutul războiului, România a primit asigurări că Putin nu are de gând să ne atace.

„Ceea ce este important: aceste relații ar trebui construite pe o bază solidă a respectului și beneficiului reciproc, precum și a reciprocității.

În măsura în care forțele armate române sau NATO nu sunt implicate în războiul împotriva Rusiei, țara dumneavoastră nu este în pericol în calitate de vecin al Federației Ruse“, a afirmat Valeri Kuzmin, într-un interviu pentru Financial Intelligence.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: