Redactia.ro
Home » Știri » Amber Heard a dat primul interviu după ce a pierdut procesul cu Johnny Depp: „Juriul s-a lăsat păcălit de un actor fantastic”

Amber Heard a dat primul interviu după ce a pierdut procesul cu Johnny Depp: „Juriul s-a lăsat păcălit de un actor fantastic”

Amber Heard a dat primul interviu după ce a pierdut procesul cu Johnny Depp: „Juriul s-a lăsat păcălit de un actor fantastic”
Amber Heard a acordat primul interviu după ce a pierdut procesul de defăimare cu fostul ei soț, Johnny Depp. Aceasta a dat prima declarație la aproape două săptămâni de când s-a dat verdictul. Ce a spus despre fostul ei soț și ce acuzații a continuat să facă.

Amber Heard continuă șirul acuzațiilor după ce a pierdut procesul cu Johnny Depp

Amber Heard a dat vina pentru înfrângerea uluitoare suferită în instanță pe angajații plătiți care au depus mărturii pentru a-l susține pe fostul ei soț, Johnny Depp și pe juriul care a căzut în plasa „actorului fantastic”.
În primul ei interviu de la pierderea de 10,4 milioane de dolari pentru defăimare, Amber Heard, în vârstă de 36 de ani, a declarat la emisiunea „Today” că nu a fost surprinsă de verdictul juriului. Emisiunea a lansat luni un teaser pentru discuția bombă și așteptată de toată planeta. Prezentatoarea, vedeta din „Stepfather” dezvăluindu-și și ea punctul de vedere asupra procesului.

Amber Heard: „Juriul a fost păcălit de un actor fantastic”

Ea a dezvăluit că, deși nu învinovățește juriul, crede că aceștia s-au lăsat păcăliți de „actorul fantastic”. „Este un personaj îndrăgit și oamenii simt că îl cunosc”, a spus ea în clipul difuzat.

„Chiar și cineva care este sigur că merit toată această ură și vitriol, chiar dacă credeți că mint, tot nu ați putea să-mi spuneți – priviți-mă în ochi și spuneți-mi – că credeți că pe rețelele de socializare a existat o reprezentare corectă. Nu poți să-mi spui că tu crezi că acest lucru a fost corect”, a fost declarația lui Heard.

Un purtător de cuvânt al lui Heard a declarat pentru The Post în legătură cu viitorul interviu: „Echipa de avocați a lui Johnny Depp a acoperit mass-media timp de câteva zile după verdict cu numeroase declarații și interviuri la televiziune, iar Depp însuși a făcut același lucru pe rețelele de socializare.”

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: