Redactia.ro
Home » Monden » Amber Heard a devenit mamă pentru prima oară. Fosta soție a lui Johnny Depp are o fetiță

Amber Heard a devenit mamă pentru prima oară. Fosta soție a lui Johnny Depp are o fetiță

GALERIE FOTO (6) Amber Heard a devenit mamă pentru prima oară

Amber Heard a devenit mamă pentru prima oară. Fosta soție a lui Johnny Depp a șocat pe toată lumea după ce a anunțat că a devenit mămică. Actrița în vârstă de 35 de ani a postat o fotografie emoționantă pe Instagram cu fiica sa.

Amber Heard a devenit mamă pentru prima oară. Fosta soție a lui Johnny Depp are o fetiță

Amber Heard a devenit mamă pentru prima oară. Fosta soție a lui Johnny Depp și-a anunțat fanii că a devenit mămică. Amber Heard,  35 de ani a postat o fotografie emoționantă pe rețelele de socializare, anunțându-și susținătorii că este mamă de fetiță. Actrița apare alături de fiica sa, Oonagh Paige. Conform acesteia, fetița este născută printr-o femeie surogat, pe data de 8 aprilie 2021. „În urmă cu patru ani, am decis că vreau un copil. Am vrut s-o fac în termenii mei. Numele ei este Oonagh Paige Heard. Ea este începutul restului vieţii mele. Sunt așa entuziasmată să împărtășesc această veste cu voi. Acum patru ani m-am decis că vreau un copil. Am vrut să fac acest lucru exact așa cum mi-a spus inima. Acum apreciez și înțeleg cât de dificil este pentru noi, femeile, să ne gândim la destinele noastre în privința aceasta„, a scris actrița în dreptul fotografie cu micuța.

Amber si fiica sa

Cel de-al doilea prenume al fetiței este un omagiu adus mamei sale, care a murit anul trecut, în luna mai. Amber este într-o relație cu Bianca Butti, iar cel mai probabil, aceasta o va ajuta în creșterea micuței. „Aș vrea să se ajungă la un punct în care să nu fie nevoie de un inel pentru a-ți construi un cămin. O parte din mine vrea să-și țină viața privată și să nu arate tuturor ceea ce face. De asemenea, înțeleg că natura meseriei mele este să țin în control anumite lucruri„, a mai spus starul.

Amber Heard, scandal cu Johnny Depp

În 2017, Amber Heard si Johnny Depp au divorțat, dar situația s-a transformat într-un adevărat scandal în sala de judecată. Actorul a declarat că a fost agresat de Amber în timpul căsniciei, și nu el a bătut-o pe ea, așa cum aceasta l-a acuzat. Actorul din seria „Pirates of the Caribbean” a declarat în fața instanței că acuzațiile aduse de Amber, sunt neadevărate. De asemenea, starul a respins faptul că ar fost violent cu fosta soție. „Unele incidente au fost atât de grave încât m-am temut că ar putea să mă omoare, fie intenţionat, fie pur şi simplu pierzându-şi controlul şi împingând lucrurile prea departe”, susţinea actrița în declaraţie.

Amber Heard a declarat în instanță că actorul era obsedat de modul în care ea arăta și că obișnuia să o jignească. „Abuzurile fizice la care am fost supusă au inclus lovituri cu pumnul, palma, lovituri cu piciorul, lovituri cu capul în gură şi sugrumări, dar şi trasul de păr, îmbrâncitul în pereţi şi mobilă sau trântirea la pământ. Arunca cu lucruri după mine, în special cu sticle”, a declarat actriţa. Fanii actorului au criticat-o mult pe Amber, aceștia fiind de părere că a făcut aceste acuzații pentru a câștiga bani și faimă. Fosta soție a lui Johnny Depp, Vanessa Paradise și actrița Winona Ryder, cu care Depp a fost logodit în anii ’90, au declarat că actorul nu a fost niciodată violent cu ele.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: