Redactia.ro
Home » Monden » Johnny Depp a pierdut procesul cu tabloidul The Sun! Actorul ar fi fost acuzat că și-a bătut soția

Johnny Depp a pierdut procesul cu tabloidul The Sun! Actorul ar fi fost acuzat că și-a bătut soția

Johnny Depp a pierdut procesul cu The Sun

Johnny Depp a pierdut luni procesul cu tabloidul britanic The Sun care a scris că actorul şi-a bătut soţia, după ce un judecător de la Înalta Curte a decis că dovezile prezentate în instanţă sunt „substanţial adevărate”. 

Johnny Depp în proces cu The Sun

Actorul, în vârstă de 57 de ani, a dat în judecată News Group Newspapers, editorul pentru The Sun, şi pe unul dintre jurnalişti, Dan Wootton, din cauză că într-un articol din 2018 s-a scris că actorul a fost violent cu fosta sa soţie, actriţa Amber Heard, în vârstă de 34 de ani, potrivit stirileprotv.ro.

Considerat cel mai mare proces de defăimare din Anglia secolului 21, procesul a început pe 7 iulie şi s-a încheiat pe 28 iulie. Timp de 16 zile, starul de la Hollywood a fost prezent la Înalta Curte din Londra, la fel şi fosta lui soţie, actriţa Amber Heard, care a prezentat acuzaţiile aduse lui ce stau la baza apărării publicaţiei deţinute de Rupert Murdoch.

Judecătorul Nicol a decis însă că The Sun a reușit să demonstreze că informațiile din articol sunt „adevărate pe substanță”. Un purtător de cuvânt al The Sun i-a mulțumit lui Amber Heard pentru „curajul ei”.

Avocatul din Statele Unite al lui Amber Heard a declarat că „pentru cei dintre noi prezenți la proces decizia și judecata nu reprezintă o surpriză”, adăugând că „foarte curând vom putea prezenta dovezi și mai voluminoase în SUA”.

Procesul dintre Johnny Depp și fosta soție

Johnny Depp a acţionat-o în judecată pe fosta soţie şi în statul Virginia, cerându-i 50 de milioane de dolari, după ce ea a scris un editorial în Washington Post în care îl acuză de violenţă. Heard a declarat în luna iulie, în ultima zi a procesului din Regatul Unit, că acesta a fost „incredibil de dureros” și că dorește doar să „își vadă mai departe de viață”.

Judecătorul britanic a notat că „am găsit că marea majoritate a acuzațiilor de agresiune împotriva doamnei Heard de către domnul Depp au fost dovedite în conformitate cu standardul civil”.  Acesta mai afirmă că „o temă recurentă în dovezile prezentate de domnul Depp a fost că doamna Heard a construit o farsă și că a făcut acest lucru ca o ‘poliță de asigurare’, și că ar fi o ‘vânătoare de avere'”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: