Redactia.ro
Home » Monden » Amber Heard, acuzații grave la adresa lui Johnny Depp: „M-a pălmuit peste față. Nu voi uita niciodată”. Fosta soție susține că actorul era beat și drogat

Amber Heard, acuzații grave la adresa lui Johnny Depp: „M-a pălmuit peste față. Nu voi uita niciodată”. Fosta soție susține că actorul era beat și drogat

Amber Heard i-a adus acuzații grave actorului Johnny Depp. Acesta susține că ar fi lovit-o în repetate rânduri în timpul unor accese de furie și toate acestea, din cauza faptului că era un consumator regulat al alcoolului și drogurilor.

Amber Heard, acuzații grave la adresa fostului soț 

Amber Heard a spus în mărturia sa că actorul a început să fie foarte violent cu ea încă din 2012 atunci când viciile lui s-au transformat într-un „lucru oribil”, conform BBC, relatează Pro TV.

Johnny Depp a fost căsătorit cu Amber Heard între 2015 și 2017 și a dat-o în judecată pe aceasta pentru un articol în care ea s-a portretizat ca fiind victima abuzului domestic, arătându-l pe acesta cu degetul. Johnny Depp a respins toate aceste acuzații.

Amber Heard, despre începuturile relației cu Johnny Depp

Amber Heard, în vârstă de 36 de ani a amintit în timpul procesului primele interacțiuni pe care le-a avut alături de „carismaticul” Depp în timpul filmărilor pentru pelicula cinematografică, „The Rum Diary” din 2011, spunând că „s-au reîntâlnit după câțiva ani și s-au îndrăgostit”.

Amber susține că încă din 2012 au început să apară semnale că Johnny Depp nu o iubește, deoarece fericirea ei a fost umbrită de comentariile peiorative pe care Depp le  avea la adresa lei. Aceasta a mai susținut că ar fi lovit-o în același an. 

Amber explică că momentul violent a lui Johnny Depp ar fi fost produs în urma faptului că aceasta a râs de tatuajul de pe brațul lui „Wino”, pe care l-a schimbat în urma terminării relației cu actrița Winona Ryder.

Acuzațiile aduse de Amber Heard lui Depp în legătură cu abuzul de droguri și alcool 

„Am râs pentru că am crezut că glumea,” a spus aceasta, adăugând: „Și m-a pălmuit peste față. Nu voi uita niciodată”.

Depp a negat că incidentul ar fi avut loc și a spus că acuzațiile aduse „nu a avut niciun sens pentru el niciodată”.

Heard a spus că „Depp era o persoană caldă și bună, dar că ar fi avut accese de furie din cauză că ar fi suspectat-o de infidelitate. Aceasta a mai spus că accesele s-ar fi petrecut în timp ce se afla sub influența alcoolului sau a unei cantități mari de cocaină, vicii pe care ar fi încercat să le țină ascunse.”

„Făcea acuzații peste acuzații și apoi exploda,” a spus actrița, povestind cum Depp obișnuia să o pălmuiască și apoi să „dispară”.

„Venea înapoi treaz și era extra drăguț și își cerea scuze în exces și ne împăcam,” a mai spus aceasta, potrivit aceleași surse.

Ce spune Depp despre acuzațiile fostei soții

„Heard l-a acuzat pe Depp și că i-ar fi „cercetat cavitățile” în timpul unei certuri la o petrecere cu droguri din California, adăugând că ar fi stat nemișcată așteptând ca acesta să încheie”, relatează Pro TV.

Depp a susținut în instanța de judecată că nu a lovit-o niciodată pe Heard și că aceasta ar avea „o nevoie” de conflict și violență, în procesul care va mai dura cel puțin o lună.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: