Redactia.ro
Home » Știri » Amendă usturătoare pentru un turist care și-a parcat mașina pe plaja din Saturn, printre șezlonguri. Polițiștii au cerut imediat arestarea lui, ireal ce făcuse în ultimele zile

Amendă usturătoare pentru un turist care și-a parcat mașina pe plaja din Saturn, printre șezlonguri. Polițiștii au cerut imediat arestarea lui, ireal ce făcuse în ultimele zile

GALERIE FOTO (4)

Un turist ajuns la mare s-a ales cu o amendă usturătoare după ce și-a parcat mașina pe plaja din Saturn, printre sezlonguri și foarte aproape de malul mării. A fost nevoie de intervenția unui buldoexcavator pentru a scoate autoturismul din nisip. Însă, ireal este ce au descoperit polițiștii după ce au dat de șoferul teribilist.

Imaginile cu mașina parcată pe plaja din Saturn au ajuns virale pe Internet, fiind postate pe rețelele de socializare de turiști. Ireal este, însă, ce mai făcuse șoferul chiar înainte.

Și-a parcat mașina pe plaja din Saturn. Ireal ce mai făcuse șoferul

Din primele informații, turistul care a intrat joi dimineață cu mașina pe plaja Cerna din stațiunea Saturn, a rămas cu autoturismul blocat acolo, după ce s-a afundat cu roțile în nisip.

Polițiștii ajunși la fața locului l-au amendat imediat pe bărbat. Însă după mai multe cercetări, oamenii legii au descoperit ce alte infracțiuni a mai comis chiar în ultimele zile. Agenții au aflat că bărbatul de 43 de ani care a parcat mașina pe malul mării nu avea permis de conducere în momentul în care a fost amendat.

La scurt timp după verificarea lui, oamenii legii au constatat că acesta mai fusese prins fără permis de alte 3 ori, chiar în ultimele două săptămâni, tot pe raza județului Constanța.

În două dintre cazuri, a urcat la volan sub influența alcoolului sau a drogurilor. Bărbatul se află sub control judiciar, în alt dosar, și nu are voie să părăsească țara. Iar acum, polițiștii cer instanței mandat de arestare preventivă pe numele lui.

Pentru a scoate mașina din nisip, oamenii legii au cerut intervenția unui buldoexcavator.

Mașina parcată pe plajă avea numere roșii de București fusese observată la primele ore ale dimineții pe plaja Cerna din stațiunea Saturn, aproape de malul apei și cu roțile din față afundate în nisip.

Turiștii au fost cei care au sunat la 112. La scurt timp după ce polițiștii au ajuns la fața locului, a apărut și proprietarul mașinii, un bucureștean în vârstă de 43 de ani.

„În cursul zilei de astăzi, polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia s-au sesizat cu privire la faptul că, un autoturism, aparținând unui bărbat, de 43 de ani, din București, se află pe o plajă din stațiunea Saturn. Acesta a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 10.000 de lei”, precizează IPJ Constanța.

Cât este amenda dacă intri cu mașina pe plajă

Toți turiștii care ajung cu mașina personală la mare, este bine să știe cât este amenda dacă intri cu mașina pe plajă, potrivit autorităților.

„Inspectorii Sistemului de Gospodărire a Apelor Constanţa din cadrul Administraţiei Bazinale de Apă Dobrogea-Litoral (A.B.A.D.L) trag un semnal de alarmă turiştilor care se vor bucura de litoralul românesc şi le reamintesc că este interzis accesul, circulaţia sau staţionarea vehiculelor pe plajele Mării Negre“, transmit cei de la Apele Române.

Așadar, pe plajele litoralului românesc, utilizate în scop turistic, se interzice accesul, circulaţia sau staţionarea vehiculelor, cu excepţia celor care asigură intervenţii operative din cadrul Ministerului Administratiei si Internelor şi a utilajelor de întreţinere a plajelor care aparţin Administraţiei Bazinale de Apă Dobrogea-Litoral, potrivit legii.

Aceste fapte, comise de persoane fizice sau juridice, constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă cuprinsă între 10.000 de lei şi 20.000 de lei, în conformitate cu Ordonanţa de Urgenţă nr. 19 din 22 februarie 2006 privind utilizarea plajei Marii Negre şi controlul activităţilor desfăşurate pe plajă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: