Redactia.ro
Home » Sport » Amenințată cu moartea! Nu a participat la momentul de reculegere în memoria lui Maradona

Amenințată cu moartea! Nu a participat la momentul de reculegere în memoria lui Maradona

Diego Maradona, Paula Dapena , amenințări cu moartea

Paula Dapena a decis ieri să sfideze momentul de reculegere înaintea meciului în memoria lui Diego Maradona. După partidă, fotbalista a declarat că a început să primească amenințări cu moartea.

Înaintea partidei amicale dintre echipele Viajes Interrias FF şi Deportivo Abanca, Paula Dapena a refuzat să țină momentul de reculegere în memoria lui Diego Maradona. În timpul momentului jucătoarea de fotbal s-a așezat pe jos cu spatele. După meci, Paula a început să primească amenințări cu moartea.

„Nu doar eu am fost hărțuită prin intermediul rețelelor sociale, ci și colegele mele. Nu a fost doar hărțuire, însă, au existat şi amenințări cu moartea. Cineva mi-a scris ‘Îți voi afla adresa, voi veni la tine acasă și îți voi rupe picioarele! Poate le voi divulga numele celor care m-au amenințat pe rețelele sociale, astfel încât să le fie închise conturile. Aş putea să-i raportez, dar nu cred că s-ar întâmpla ceva. Voi vedea ce pot face în acest sens „, a declarat Paula Dapena, Goal.com.

Cum își explică Dapena gestul

După meciul de ieri și imaginile care au devenit virale, sportiva a explicat de ce nu a vrut să păstreze momentul de reculegere.

„În termeni fotbalistici, Maradona a avut calițăți extraordinare. Dar, ca persoană, a lăsat mult de dorit. Așa că să țin un moment de reculegere pentru a-i aduce un omagiu este împotriva firii mele. Nu am putut să o fac. Pentru a fi un bun sportiv, trebuie să ai valori în viață şi să fii un om bun. Un fotbalist este un om înainte de a fi fotbalist, cu atât mai mult cu cât este un idol pentru atât de multe persoane, cum este el. Sunt lucruri pe care le poți separa, dar și lucruri de care nu poți face abstracție”, a mai spus Dapena.

Bărbații care și-au făcut selfie cu Maradona, amenințați

Pozele cu bărbații care și-au făcut selfie lângă sicriul lui Maradona au devenit virale. Furia fanilor lui Maradona nu a avut margini. La câteva zile după ce pozele au fost postate, bărbații au început să primească amenințări cu moartea. Bărbații și-au pierdut locurile de muncă la firma de pompe funebre.

„Fiul meu, ca orice copil, a ridicat degetul mare și au făcut poza. Știu că foarte mulți oameni s-au simțit ofensați, au fost foarte afectați”, a declarat Claudio Fernandez pentru Radio 10, potrivit BBC.

Bărbații și-au cerut scuze pentru gestul pe care l-au făcut.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: