Redactia.ro
Home » Stiri Locale » Amenzi usturătoare pentru cei care nu respectă regulile de siguranță

Amenzi usturătoare pentru cei care nu respectă regulile de siguranță

În acest weekend, polițiștii și jandarmii din capitală i-au penalizat pe cei care nu respectă recomandările impuse de autorități pentru prevenirea și combaterea infectării cu noul coronavirus, aplicându-se amenzi în valoare de 1.1 milioane de lei.

Controale în Capitală

Potrivit unui comunicat oficial al Poliției Capitalei, în intervalul 24-26 iulie 800 de polițiști și 300 de jandarmi au cercetat peste 350 de operatori economici, în vederea combaterii răspândirii virusului SARS COV-2.

Autoritățile au verificat complexele comerciale, hypermarket-urile și piețele agroalimentare, dar și mijloacele de transport în comun și spațiile de recreere, cum ar fi terasele și zonele de agrement.

În urma verificărilor, polițiștii și jandarmii au acordat 2.000 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 1.1 milioane de lei.

Ce amenzi au dat polițiștii

Au fost aplicate 300 de contravenții pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală care au vizat nepurtarea măștii de protecție, și 81 pentru încălcarea regulilor de prevenție colectivă.

16 sancțiuni au implicat activități ilicite de producție și comerț de bunuri și servicii, iar 18 amenzi au fost acordate pentru încălcarea normelor sanitar-veterinare și pentru siguranța alimentară.

În acest weekend, și polițiștii de la rutieră au aplicat peste 1.500 de sancțiuni contravenționale. De asemenea, au fost verificate peste 250 de autovehicule care transportă călători și au fost acordate aproximativ 100 de sancțiuni contravenționale, pentru lipsa măștii de protecție pe durata cursei.

Reprezentanții poliției și ai jandarmeriei le-au reamintit oamenilor și agenților economici de importanța respectării normelor de siguranță impuse în vedere prevenției și combaterii infectării de COVID-19.

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: