Redactia.ro
Home » Știri » Americanii au aflat: cine e, de fapt, bărbatul care a furat un avion și a amenințat că-l va prăbuși peste un supermarket

Americanii au aflat: cine e, de fapt, bărbatul care a furat un avion și a amenințat că-l va prăbuși peste un supermarket

Un bărbat a furat sâmbătă un avion de mici dimensiuni și amenință că va prăbuși aparatul peste un supermarket Walmart din orașul Tupelo, statul Mississippi. A fost o situație de alertă care s-a încheiat cu bine, dar după câteva ore de suspans. Pilotul este acum în custodia poliției.

Bărbatul a aterizat cu aparatul de zbor pe un câmp, iar forțele de ordine i-au pus cătușele. „Mă bucur că situația a fost rezolvată și că nimeni nu a fost rănit”, a declarat guvernatorul statulu, Tate Reeves.

Bărbatul era un angajat al aeroportului

Anchetatorii au aflat imediat cine este, de fapt, bărbatul care a pus pe jar o ţară întreagă. El este angajat al unui aeroport și furase de acolo avionul bimotor.

John Quaka, șeful Poliţiei din Tupelo, orașul unde a avut loc incidentul, a declarat, într-o conferinţă de presă, că pilotul arestat este Cory Wayne Patterson, angajat de 10 ani al Tupelo Aviation.

”Ştim că Patterson are o oarecare pregătire aviatică. Nu credem că este un pilot licenţiat. Acest aspect este încă în desfăşurare, să aflăm acest lucru”, a spus Quaka.

Patterson a sunat din avion la numărul de urgenţă din Lee County şi a spus că îl va face să se prăbuşească peste West Main Walmart din Tupelo. La scurt timp, magazinul şi zona apropiată au fost evacuate. Mai multe străzi principale din Tupelo au fost, de asemenea, închise, potrivit şefului Poliţiei.

Prin stație a amenințat că va intra intenționat într-un supermarket din oraș. Forțele de ordine au reușit să vorbească direct cu el și până la urmă l-au convins să meargă spre o zonă puțin populată. Se pare că bărbatul ar fi postat un mesaj de adio pe Facebook înainte să fure avionul.

Americanul, acuzat de terorism

Patterson a fost reținut la scurt timp după aterizare. Pe lângă acuzațiile de furt calificat și amenințări teroriste, el se confruntă și cu o anchetă la nivel federal.

Administraţia Aviatică Federală (FAA) investighează incidentul. Biroul FBI din Jackson, Mississippi, a fost de asemenea implicat în gestionarea răspunsului la eveniment, a declarat un purtător de cuvânt.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: