Redactia.ro
Home » Homepage » VIDEO Momentul prăbușirii avionului în Lacul Colibița. Cine era pilotul care a murit sub ochii soției. El a fost scos din epavă în stop cardiorespirator

VIDEO Momentul prăbușirii avionului în Lacul Colibița. Cine era pilotul care a murit sub ochii soției. El a fost scos din epavă în stop cardiorespirator

GALERIE FOTO (5) AVION VICTIME COLIBITA

Imagini cu puternic impact emoțional. Un martor a filmat când avionul cu cele două victime s-a prăbușit în Lacul Colibița. S-au aflat mai multe informații și despre cine era pilotul, care ar fi decedat chiar sub ochii soției. Bărbatul a fost scos din epavă în stop cardiorespirator, iar salvatorii au încercat mai bine de 100 de minute să îl resusciteze.

Momentul prăbușirii avionului în Lacul Colibița. Cine era pilotul care a murit sub ochii soției. El a fost scos din epavă în stop cardiorespirator

Un martor a filmat momentul prăbușirii avionului de mici dimensiuni în Lacul Colibița, ieri dimineața. Se pare că zbura deasupra apei la o distanță mică când s-a rupt în bucăți.

„Vai de capul meu”, se aude un bărbat în înregistrarea video, care a fost publicată pe TikTok.

Două victime erau înăuntru, pilotul și un pasager. Unul dintre ei este un bărbat de 45 de ani, cetățean german, care a ieșit singur din avion și a fost dus ulterior la UPU SMURD Bistriţa cu atacuri de panică, deși refuzase în primă fază transportul, iar o altă victimă, pilotul, care era și proprietarul aeronavei, a decedat.

Cu câteva clipe înainte de impact, pilotul a vorbit cu soţia prin staţie, pentru că se afla într-un alt aparat de zbor, fiind şi ea tot pilot. Se pare că aceasta ar fi văzut când soțul ei s-a prăbușit în lac, a relatat Observator.

AVION VICTIME COLIBITA
Foto: bistriteanul.ro / Facebook

Despre victima decedată s-a aflat că avea aproape 65 de ani și era om de afaceri. Marius Ionașcu deținea o firmă firmă de aparate de aer condiționat, potrivit bistriţeanul.ro. Pe el l-au scos afară din epavă câțiva turiști. Era în stop cardiorespirator. Un paramedic aflat în timpul liber a încercat să îi salveze viața, prin resuscitare, dar nu a reușit, din păcate.

„Bărbatul a răspuns manevrelor aplicate de colegul nostru, în prima faza, continuate de echipajele ISU Bistrița-Nasaud, dar a reintrat în stop cardiorespirator, in patru rânduri. Din păcate, după mai bine de 100 de minute de aplicare a protocolului de resuscitare, organismul bărbatului nu a mai răspuns manevrelor aplicate, echipajele medicale fiind nevoie sa ii declare decesul la locul solicitării”, a transmis ISU Bistrița Năsăud.

Foto: bistriteanul.ro

 

Se pare că Marius Ionaşcu era unul dintre cei mai experimentați piloți din județ. În 2016, el a reușit să obțină licența ULM, pentru pilotarea aparatelor de zbor ultraușoare. Aceste cursuri sunt predate piloților care deja au experiență în pilotarea aeronavelor, conform sursei menționate anterior.

Foto: bistriteanul.ro
Foto: bistriteanul.ro
Foto: bistriteanul.ro
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: