Redactia.ro
Home » Știri » Americanii s-au implicat PUTERNIC în războiul din Ucraina. Planurile secrete, dezvăluite: pe cine au trimis pe front!

Americanii s-au implicat PUTERNIC în războiul din Ucraina. Planurile secrete, dezvăluite: pe cine au trimis pe front!

Fost comandant NATO, avertisment îngrijorător

Jurnaliştii de la New York Times au aflat că, în Ucraina, operează o întreagă reţea de forţe speciale şi spioni din ţările NATO, alături de angajaţi ai Agenţiei Centrale de Informaţii a SUA (CIA), care se află şi ei în fosta republică sovietică.

Americanii „sub acoperire” desfăşoară activităţi de contrainformaţii şi contraterorism şi transmit autorităţilor ucrainene cele mai importante informaţii secrete, supraveghează furnizarea de arme şi pregătirea armatei ucrainene.

Spioni de la CIA trimişi pe front

Pe măsură ce forţele ruse avansează într-o campanie istovitoare pentru a ocupa estul Ucrainei, capacitatea ţării de a rezista atacului depinde mai mult ca niciodată de ajutorul Statelor Unite şi al aliaţilor săi, inclusiv de o reţea ascunsă de comandouri şi spioni care se grăbesc să furnizeze arme, informaţii şi antrenament„, a notat sursa amintită.

Ce misiune au spionii? Semnele sprijinului lor clandestin logistic, de instruire şi informaţii sunt palpabile pe câmpul de luptă. Personalul CIA care lucrează în Ucraina s-a concentrat pe canalizarea informaţiilor pe care guvernul SUA le-a furnizat guvernului ucrainean.

Agenţii CIA mai ajută la aflarea informaţiilor despre locaţiile depozitelor de arme din spatele trupelor inamice ale Federaţiei Ruse, astfel încât ucrainenii să poată efectua lovituri precise asupra lor, mai ales cu sistemele americane MLRS HIMARS

Armata lui Putin, supraestimată de americani

Serviciile de informații din Statele Unite nu au anticipat starea precară în care s-au aflat forțele lui Vladimir Putin înainte ca ele să atace Ucraina, la 24 februarie, mulți oficiali de la Washington fiind convinși că atacul armatei rusești va reuși să înfrângă rapid rezistența ucraineană.

Lipsa adecvată de pregătire a echipajelor, incompetența unora dintre comandanții de unități, greșelile tactice făcute de ruși, drumurile desfundate și pline de noroaie, precum și eficiența cu care ucrainienii utilizează armele antitanc, inclusiv „Sfânta Javelin„, sunt câteva dintre motivele principale pentru care tancurile armatei lui Putin nu au reușit până acum să se impună decisiv pe câmpul de luptă din Ucraina, în ciuda renumelui formidabil pe care-l aveau înainte de invazie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: