Redactia.ro
Home » Stil de viață » Amestecul minune care ajută la creșterea părului! Carmen Șerban îți spune de ce ai nevoie: „3 gălbenușuri de ou, 3 căței de usturoi, o lingură de ulei de măsline, 1 lingură de ulei de argan, 1 lingură de ulei de cocos” VIDEO

Amestecul minune care ajută la creșterea părului! Carmen Șerban îți spune de ce ai nevoie: „3 gălbenușuri de ou, 3 căței de usturoi, o lingură de ulei de măsline, 1 lingură de ulei de argan, 1 lingură de ulei de cocos” VIDEO

Carmen Șerban recunoaște în mediul online că are probleme cu creșterea părului, dar că este pregătită să recurgă dinou la o procedură folosită în urmă cu 2 ani, „un tratament naturist care funcționează foarte bine, o rețetă bătrânească”. Iată trucul folosit de artistă!

Ingrediente

  • „2 gălbenșuri de ou;
  • 3 căței de usturoi zdrobiti ca pentru mujdei;
  • o lingură de ulei de masline extravirgin;
  • 1 lingură de ulei de argan;
  • 1 lingură de ulei de cocos sau untură de cocos”, explică Carmen Șerban pe Facebook.

Mod de preparare

„Se amestecă toate până se face o chestie omogenă”, mai indică vedeta.

Cum se aplică tratamentul 

„Se pune pe scalpul părului, se masează foarte bine perii capului și pe vârful părului. Funcționează foarte bine și stați vreo 4-5 ore cu chestia aia pe cap. Eu sincer m-am culcat seara și m-am trezit a doua zi de dimineață, mi-am pus un prosop în cap și unul pe pernă, dimineață m-am spălat și totul a ieșit foarte bine. De două ori am repetat figura, o dată pe lună și o să vedeți că începeți să vă crească puf. Părul meu s-a regenerat foarte bine atunci. Am fost foarte mulțumită și o să încerc să mai fac chestia asta”, explică cântăreața. 

Carmen Șerban: „Sunt bine și sănătoasă, mulțumesc lui Dumnezeu!”

„În rest sunt bine și sănătoasă mulțumesc lui Dumnezeu! Un an bunicel, așa și așa. Anul trecut a fost un an mai bun, am cântat mai puțin, dar a fost mai relax. Și cu bănuții a fost altfel…”, a povestit Carmen Șerban despre experiența pandemiei tot pe Facebook. 

Carmen Șerban, legătură specială cu Dumnezeu

,,Întotdeauna am zis că există un Dumnezeu, dar pe vremuri ziceam asta cum spune toată lumea. E ca și când îți iubești părintele, dar tu te duci la el o dată la zece ani, sau doar când e o nuntă sau un botez în familie, și atunci nu e în regulă, deoarece oamenii spun că nu se duc la biserică din cauza preoților”, a povestit artista potrivit spynews.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: