Redactia.ro
Home » Monden » AMI, marea câştigătoare a „Te cunosc de undeva”. Artista a fost emoționată până la lacrimi

AMI, marea câştigătoare a „Te cunosc de undeva”. Artista a fost emoționată până la lacrimi

Ami

Ami a câștigat a opta ediție a sezonului XV a emisiunii ”Te cunosc de undeva”. Artista a interpretat piesa Larei Fabian, ”Je suis Malade” care i-a adus nu doar locul 1 ci și lacrimi de emoție, pentru că melodia a fost dedicată mamei sale.

Ami a câștigat a opta ediție a ”Te cunosc de undeva”

Ami a câștigat a opta ediție a sezonului cu numărul XV a emisiunii ”Te cunosc de undeva”. Artista a interpretat piesa ”Je suis Malade” a Larei Fabian și a emoționat pe toată lumea, inclusiv ei i-au dat lacrimile. Cântăreața i-a dedicat piesa mamei sale, care își dorea demult să interpreteze acest cântec.

”Je suis Malade”, o dorință a mamei lui Ami

Interpretarea acestei piese a fost un moment special pentru Ami, mai ales că i-a dat mari bătăi de cap.

„E cu totul şi cu totul special acest moment pentru mine, mai ales că este una dintre piesele preferate ale mamei mele. Şi-a dorit foarte mult să o interpretez, însă, nefiind genul meu, nu am făcut asta. La Te cunosc de undeva! voi face o excepție şi voi cânta pentru mama sâmbăta aceasta.

E un personaj foarte, foarte greu, îmi ies cu totul din zona de confort, are toate ingredientele care să mă pună cu totul în dificultate – mesaj, limba franceză, pe care nu o stăpânesc deloc, interpretare şi îmi doresc din suflet ca acest moment să iasă aşa cum trebuie, ca să îi îndeplinesc un vis mamei mele”, a declarat aceasta, potrivit antena1.ro. 

Colegii săi i-au sărit în brațe, emoționați și ei până la lacrimi de actul creației sale. Juriul a fost impresionat de felul în care a interpretat AMI piesa și s-a ridicat în picioare, aplaudând-o. „Îmi cer scuze, dar momentul acesta l-am dedicat mamei mele. E una dintre piesele ei preferate și și-a dorit întodeauna să o cânt. I-am spus că nu pot să cânt așa ceva, că nu este genul meu și știu că nu a ieșit perfect, la repetiții mi-a ieșit mult mai bine, dar nu contează asta, sper că a ajuns la ea piesa asta și sper că am făcut-o mândră. Mulțumesc!”, a spus AMI cu lacrimi în ochi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: