Redactia.ro
Home » Monden » Scandal uriaș! Jurata de la „Te cunosc de undeva” și-a acționat fostul soț în instanță. Ce îi reproșează

Scandal uriaș! Jurata de la „Te cunosc de undeva” și-a acționat fostul soț în instanță. Ce îi reproșează

GALERIE FOTO (2)

Jurata Ozana Barabancea întâmpină probleme cu fostul soț. Cântăreața s-a despărțit de fostul soț în anul 2004. De atunci, Sorin Terinte ar fi trebuit să plătească pensie alimentară celor doi copii pe care îi au. În ultima perioadă fostul soț nu și-a respect atribuțiile, iar Ozana l-a chemat în instanță. Termenul de judecată este foarte aproape.

Ce îi reproșează Ozana Barabancea fostului soț

După ce Ozana și-a prins fostul soț că o înșeală cu prietena ei, cei doi au divoțat. Fostul cuplu avea doi copii împreună ce au rămas în grija Ozanei după separate. Mult timp de la despărțire cei doi nu u avut neînțelegeri în ceea ce privesc copii. Recent Sorin nu a ai plătit pensia alimentară fetei de 17 ani, iar vedeta nu a stat pe gânduri și l- dat în judecată.

Cererea Ozanei în instanță

Conform legii fata de 17 ani are dreptul să ma primească încă un an pensie alimentară. Ozana nu a reușit să ajungă la un numitor comun cu fostul soț și l-a chemat în instanță. Din cauza pandemiei mai multe termene de judecată s-au amânat. Acum zana se pregătește să îl confrunte pe fostul soț, prin intermediul avocatului. Pe 18 septembrie este următorul termen pentru a clarifica situația. Vedeta își dorește să fie ultima înfățișare la tribunal, cu o sentință favorabilă.

Ce spune Ozana Barabancea despre o viitoare relație

După despărțirea de Sorin, Ozana s-a axat pe educația copiilor. Cei doi copii au ajuns la adolescență, ir mama lor este foarte mândră de ei. Cântăreața nu se ferește să spună cât de mult își apreciază copii.

“Îmi doresc să fii un familist convins, iubitor de copiii tăi și de soția ta. Îți doresc să te implici și să fii util semenilor tăi! Îți mulțumesc că ești cel mai bun fiu și te rog să mă ierți că poate nu întotdeauna am fost cea mai bună mamă. Te iubim și te vom iubi și te vom prețui toată viața! Indiferent de vârstă, tu vei fi copilul meu frumos și bun! Alege să fii fericit! Să rămâi credincios! Să fii binecuvântat și de Hristos apărat! Sunt cea mai fericită mamă! La multi ani, fiule”, erau cuvintele emoționante ale Ozanei Barabancea, în urmă cu mai mulți ani.

Ozana Barabancea refuză orice bărbat care ar putea apărea în viața ei. Nu de puține ori copii ia-au sugerat să își găsească o persoană care să îi stea alături. Vedeta refuză și declară că nu dorește pentru că se simte bine așa. Faptul că fostul soț a înșelat-o cu cea mai bună prietenă, se pare, că a marcat-o pe vedetă. Mai mult, aventura bărbatului nu era prima. Ozana nu a mai putut suportat, chiar dacă copii erau foarte mici a ales să se separe.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: