Redactia.ro
Home » TV » Amna de la Survivor România, operată de urgență! Primele imagini de la spital

Amna de la Survivor România, operată de urgență! Primele imagini de la spital

GALERIE FOTO (5)

Amna a fost prima concurentă eliminată de la Faimoșii. Artista a avut grave probleme de sănătate în cadrul competiției, probleme pe care nu le-a rezolvat nici acum. Cântăreața a anunțat pe rețelele de socializare că se pregătește de o intervenție chirurgicală. 

 

 

Amna de la Survivor România, operată de urgență

Amna trece printr-o perioadă extrem de dificilă după întoarcerea de la Survivor România. Problemele de sănătate ale artistei s-au accentuat în cadrul competiției desfășurate în Republica Dominicană, artista fiind nevoită să își roage colegii să o voteze pentru a pleca acasă.

Deși nu este nimic grav, momentan, fosta concurentă de la Survivor România va fi supusă unei operații la fiere, vineri, pentru a scăpa de durerile care o macină de ceva vreme. Artista a anunțat pe rețelele de socializare că va fi supusă unei intervenții chirurgicale, despre care a tot vorbit în ultimele săptămâni.

”Vineri la ora 12.00 mă operez. Am făcut analizele necesare. Am făcut, de fapt, vizita preanestezică, pentru că urmează să fac acea operație pe care trebuia s-o fac în Republica Dominicană. Mi-au recoltat analize. Urați-mi succes””, a spus Amna pe contul său de socializare.

 

 

,,Bila trebuia scoasă la un moment dat, dacă mă hotăram să efectuez aceasta intervenție chirurgicală, pentru că aveam niste chisturi. Eu nu am avut o criză de bilă la «Survivor România», a fost vorba de o bacterie de la care am avut durerile de stomac. Mă operez, pentru că îmi doresc să nu mai am probleme din cauza bilei niciodată, e o chestiune cu care m-am confruntat înainte de Dominicană. Eu nu mă operez acum pentru că s-a întâmplat ceva cu bila mea cât am fost la «Survivor România», trăiam cu această problemă, acele chisturi de care spuneam”, a declarat solista, într-un interviu  pentru Click!, la întoarcerea din Republica Dominicană.

Amna, probleme de sănătate la Survivor România

După eliminarea din competiția Survivor România, artista a ajuns la spital iar medicii nu i-au dat acordul pentru a zbura în țară, fiind nevoită să mai rămână câteva zile în Republica Dominicană. După ce a ieșit din spitalul din Republica Dominicană, acolo unde a fost internată la eliminarea din competiție, Amna a făcut primele declarații.

,,Primele zile de când am ieșit din spital 🥺 Încă am amețeli și nu prea pot să dorm..Dar încerc să mă bucur de liniștea și peisajul SUPERB de aici🌴Voi ce faceți ?❤️’, a scris artista pe rețelele de socializare.

Mai mult, Amna a postat pe rețelele de socializare un clip în care le arăta fanilor vânătăile pe care le are pe picioare.

Mai mult, din cauza aproblemelor de sănătate, artista a fost nevoită să facă mai multe analize, iar din cauza branulelor aplicate de către medici, mâinile sale arătau destul de rău.

,,Mâinile mele nu arătau foarte bine, am avut foarte multe branule, am fost foarte deshidratată, doctorii și-au făcut treaba. Nu mai suportam. Am făcut la analize și am avut atâtea branule în mână încât nu mai puteam .

Am făcut tot ce am putut în emisiune, îmi pare foarte rău că nu am rămas în emisiune, doar că sănătatea primează și e bine să stii când să te retragi. Medicii ar fi decis dacă eu să rămân sau nu, dacă nu ar fi fost votul publicului”a mai spus Amna.

Amna a mărturisit că a acceptat provocarea Survivor România pentru a-și depăși limitele, așa cum a declarat chiar ea la începutul competiției.

„Sunt mult mai puternică. Mi-am depășit niște limite. Am învățat să stau cu mine, nu apucam niciodată să stau cu mine. Așa a vrut Dumnezeu să se întâmple. Colegii mei nu mai sunt colegi, sunt prieteni, familie. Vreau să-i aplaud din tot sufletul. M-am simțit foarte rău, am început să mă deshidratez, după care am ajuns la spital.  Primul doctor nu și-a dat seama de nimic, al doilea doctor m-a trimis direct la spital de urgență, aveam febră foarte mare și mi-a făcut o serie de analize…În curând mă voi opera și sunt gata să fac și pasul ăsta pentru că este cazul. Nu m-am dus la Survivor să câștig, m-am dus pentru că-mi doream pentru mine experiența asta. Cine ajunge la Survivor, nu mai pleacă la fel. Ajunge mai puternic, mai încrezător, mai motivat, mai înțelept. Eu asta mi-am dorit pentru mine”, a declarat Amna după ce a părăsit competiția Survivor România 2021.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: