Redactia.ro
Home » Monden » Ana Baniciu, primele imagini alături de iubitul ei: ”Sunt cea mai fericită”

Ana Baniciu, primele imagini alături de iubitul ei: ”Sunt cea mai fericită”

GALERIE FOTO (2) Ana Baniciu a plecat în vacanță cu un prezentator celebru

Ana Baniciu nu se mai ascunde ochii lumii. S-a pozat de Crăciun, alături de iubitul ei, Edy. Cei doi s-au lăsat fotografiați îmbrățișați, iar Edy și-a pupat pe cap iubita.

Ana Baniciu, primele imagini alături de iubitul ei

Ana Baniciu nu se mai ascunde de presă. De Crăciun, s-a îmbrățișat cu iubitul ei, Edy și s-au lăsat fotografiați. Au postat mai multe imagini pe rețelele de socializare, iar Ana s-a declarat fericită de ceea ce trăiește acum, potrivit Spynews.

”Nici nu stiu ce sa scriu pentru ca este pentru prima data cand fac o postare atat de personala si am emotii🙈 ! Sa aveti sarbatori minunate, inconjurati de iubire! Eu sunt cea mai fericita!♥️”, a scris Ana Baniciu pe contul de Instagram.

Cei doi au primit mesaje de bine din partea urmăritorilor de pe Instagram, inclusiv din partea unor vedete precum: Sandra Izbașa, Cristi Mitrea și Jojo.

”Crăciun Fericit!!! 🎅🎁♥️🤗⭐/ Craciun Fericit! E minunata fotografia! 🤗/ Crăciun fericit frumoșilor! 😘/ Sărbători fericite cu pace și bucurie alaturi de cei dragi 🎅/ Crăciun fericit! Sănătate și bucurii! 🌟🌟💌 Sa fie cu noroc😉/ Crăciun fericit, frumosilor!! ❤️Crăciun fericit alături de cei dragi!❤️”, sunt doar o parte dintre mesajele primite.

Iubitul Anei Baniciu a mai fost împreună, în trecut, și cu Daniela Crudu. Ana a declarat într-un interviu că are grijă la alegerile pe care le face pentru a nu afecat imaginea tatălui ei.

“Purtând numele de Baniciu, am o responsabilitate foarte mare. Spre exemplu, eu nu aș putea să pozez niciodată în P****y. Nu că mi-aș dori, dar zic așa ca idee. Dar dacă mi-aș dori să pozez într-o revistă de genul, deșucheată, nu aș putea pentru că ar fi un mare haos și ar fi numele tatălui meu în joc.”, a declarat Ana Baniciu pentru libertatea.ro.

Ana Baniciu: ”Lumea judecă munca mea”

Ana Baniciu mai spune că, deși lumea o judecă, ea și-a construit cariera pe spatele ei, și nu pe al tatălui ei, Mircea Baniciu.

”Lumea judecă munca mea. Am pus cărămizile carierei mele pe spinarea mea, nu a tatălui meu. Tata e super rușinos și nu s-a dus să vorbească pentru mine. Când eram la început oamenii se legau de numele lui pentru a mă invita undeva. Dacă voiam să ajung undeva, mi se spunea să vin cu tata. I-am explicat și lui că aș vrea să fac o separare. Am cariera mea care e separata de a lui. Am libertatea de a face ce simt eu. Când apar chestii în presă apar cu numele lui și asta mă doare foarte tare. Eu îmi asum lucrurile pe care le fac eu și n-aș vrea să denigrez numele ăsta. Mama a fost speriată când i-am spus că o să merg în Asia Express. Am plâns, am înjurat acolo. Am vrut să-mi testez limitele”, a declarat Ana Baniciu, fiica lui Mircea Baniciu la Antena 3.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: