Redactia.ro
Home » Monden » Ana Baniciu s-a măritat cu Edy Kovacs. Primele imagini de la cununia civilă (FOTO)

Ana Baniciu s-a măritat cu Edy Kovacs. Primele imagini de la cununia civilă (FOTO)

GALERIE FOTO (2)

Ana Baniciu și Edy Kovacs s-au căsătorit civil, astăzi, la prânz. Artista este în culmea fericirii și recent a declarat că va avea o nuntă atipică.

Cei doi îndrăgostiţi au spus DA în fața ofițerului Stării Civile. Cântăreața s-a căsătorit civil cu alesul inimii sale, iar emoțiile au fost extrem de puternice pentru cei doi îndrăgostiți, dar și pentru familia lor.

Prietenii şi familia, alături de miri

La cununia civilă a cuplului au venit apropiații și familia, care s-au bucurat pentru fericirea lor. În ziua cea mare, Ana Baniciu a purtat un costum alb din tweed, format dintr-o rochie scurtă și dreaptă, dar și un sacou pe care l-a purtatv pe umeri.

Îmbrăcați elegant, au pășit în sediu, pentru a semna, oficial, documentul. Momentul a fost emoționant, iar cei dragi aflați în preajma lor, la Starea Civilă, au împărțit voie bună și zâmbete.

După ce au spus DA, la ieșirea de la Starea Civilă, Ana Baniciu și Edy Kovacs au fost extrem de zâmbitori. Au fost așteptați cu buchete cu flori de cei dragi.

Prietenii au început să arunce cu orez, iar Ana Baniciu a făcut o remarcă: „Stați, că mi-a intrat orez și în gură”. Raluka, buna ei prietenă, a fost alături de ea în ziua cea mare.

Ana Baniciu vrea o petrecere de nuntă fără tradiţii

Petreceerea de nuntă va fi una atipică, fără tradiții și dansul mirilor va lipsi. Ana Baniciu își dorește să aibă o nuntă reușită, unde invitații să se distreze și să se simtă bine.

Vrem să fie o nuntă pentru noi, nu vom avea nici dansul mirilor, ne caracterizează nunta și ne dorim ca prietenii noștri să înțeleagă că noi am organizat nuntă pe sufletul nostru.

Tatăl meu mă va conduce la altar. În rest, nu vom avea tradiții la nuntă. Eu am zis că nu voi cânta la nunta mea, dar nu voi avea cum să nu fac asta.

Au fost foarte ocupați toți cei care ne ajută și abia acum începe să punem la punct totul. Rochia de mireasă este în lucru, de abia aștept să merg la probă. Voi avea două rochii, nu fac parada modei la nunta mea.

Vreau să fie totul cât mai bine gândit. Nunta este în foarte scurt timp, am intrat pe ultima sută de metri, suntem stresați puțini, toți m-au sfătuit toți până acum să nu fiu o mireasă stresată și stresantă, dar nu îmi iese.

Ne dorim să fie totul frumos, e o nuntă mai atipică, mai diferită și atunci avem planuri măricele„, a mărturisit Ana Baniciu, la o emisiune TV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: