Redactia.ro
Home » Știri » Ana Maria Mărgean i-a înnebunit pe americani în finala „America’s Got Talent”. Numărul spectaculos pe care românca l-a facut pe scenă VIDEO

Ana Maria Mărgean i-a înnebunit pe americani în finala „America’s Got Talent”. Numărul spectaculos pe care românca l-a facut pe scenă VIDEO

Ana Maria Mărgean i-a înnebunit pe americani în finala „America's Got Talent”. Numărul spectaculos pe care românca l-a facut pe scenă VIDEO

Ana Maria Mărgean i-a înnebunit pe americani în finala „America’s Got Talent”. Iată numărul spectaculos pe care românca l-a facut pe scenă, dar și toate celelalte apariții pe marea scenă din America!

Ana Maria Mărgean i-a înnebunit pe americani în finala „America’s Got Talent”

Ana Maria Mărgean s-a aflat ieri seară pe podiumul câștigătorilor „America Got Talent”! Aceasta a luat marele premiu la noi și acum a fermecat întreaga lume cu vocea ei, mai ales pe americanii aflați în sală. Aceasta a primit aplauze minute în șir pentru numărul spectaculos pe care l-a susținut!

Tânăra româncă a avut un debut spectaculos în cadrul competiției și a avut parte de un avânt spectaculos de la o ediție la alta! Micuța i-a fermecat pe americani cu talentul ei de ventriloc.

Ana Maria Mărgean este un artist-ventriloc complet care a concurat în cadrul emisiunii „America’s Got Talent: All-Stars”. Ana Maria a concurat în cel de-al unsprezecelea sezon al emisiunii Românii au talent din 2021, a primit Golden Buzzer din partea judecătorului Andra și a câștigat. Visul ei este de a avea propriul show în Las Vegas într-o zi, precum eroul ei, Terry Fator.

„America Got Talent” – Audiții

Prestația preliminară a Anei Maria Mărgean în episodul AS05 a constat în a cânta piesa „You Don’t Own Me” a lui Lesley Gore, ca o ceartă între ea și păpușa ei câine Waldo. Întregul număr a fost bazat pe talentul de ventriloc și pe vocea ei magnifică.

Howie Mandel, Heidi Klum și Simon Cowell au aplaudat-o în picioare. Ea a primit suficiente voturi din partea Superfans pentru a intra în Top 3, din seara respectivă de audiții, avansând în finală.

„America Got Talent” – Preliminarii

Prestația Anei Maria Mărgean din Finala Episodului AS07 a constat în a cânta melodia „I Put A Spell On You” a Ninei Simone, alături de păpușa ei de „antrenor vocal”, doamna Știe-tot.

Howie Mandel, Heidi Klum și Simon Cowell au aplaudat-o, din nou, în picioare.

„America Got Talent” – Marea finală

În finala Episodului AS08, Ana Maria și păpușa ei câine Waldo au interpretat piesa „A Little Less Conversation” a lui Elvis Presley vs. JXL cu Terry Fator și păpușa sa Maynard. Ea a primit suficiente voturi din partea Superfans pentru a intra în Top 5 în locul lui Tom Ball și Kodi Lee.

Ana Maria Mărgean a terminat marea competiție pe locul 4, în fața lui Aidan McCann, dar în urma lui Aidan Bryant, Avery Dixon și Light Balance Kids.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: