Redactia.ro
Home » Știri » Ana Maria Popescu și-a cerut scuze față de Eduard Novak. Ce mesaj a transmis campioana

Ana Maria Popescu și-a cerut scuze față de Eduard Novak. Ce mesaj a transmis campioana

ana maria branza, spada, operație,

Ana Maria Popescu și-a cerut scuze față de ministrul Eduard Novak în urma gestului pe care l-a făcut. La momentul sosirii sale în țară ea a refuzat să dea mâna cu acesta pe motivul unor declarații ale ministrului care o puneau  într-o lumină proastă. Se pare că declarațiile au fost greșit înțelese, iar campioana a ținut să publice un  mesaj pe pagina sa de facebook.

Ana Maria Popescu și-a cerut scuze față de Eduard Novak

În  momentul în care Ana Maria Popescu a revenit în România cu un premiu important de la Jocurile Olimpice, aceasta a fost întâmpinată de fani, oficiali și chiar de ministrul Eduard Novak. Zilele trecute, ministrul a transmis un mesaj prin care Ana Maria Popescu s-a simțit atacată pe nedrept, chiar ea spunând că medalia câștigată este mai mult decât așteptările celorlalți. Sportiva susține că însuși calificarea la Jocurile Olimpice este un premiu de neegalat. Ana Maria Popescu l-a „pedepsit” pe Eduard Novak, iar atunci când acesta a încercat să dea mâna cu ea, sportiva l-a lăsat cu ea în aer, acest gest spunând multe.

Acum, Ana Maria Popescu și- dat seama că a făcut o greșeală și a încercat să îndrepte lucrurile față de ministru. Ea a publicat un mesaj pe pagina sa de faceook în care își cere scuze față de acesta și spune că îi pare rău că a procedat în acest fel.

Sunt de părere că niciodată nu este prea târziu pentru a îndrepta lucrurile. Drept urmare, consider că este de datoria mea să fac unele precizări. Asta nu înainte de a-mi cere scuze față de gestul nepoliticos de a nu răspunde strângerii de mână tuturor oficialilor prezenți. Mesajul meu rămâne același. Dacă nu vom face echipă, nu vom mai exista pe harta sportului mondial! Dacă nu ne vom îngriji cum se cuvine de propria bucățică, nu vom reuși să fim mai buni!

Dacă vom fi interesați de „capra vecinului”, doar vom privi cu jind la cei care ajung în vârf! Și nu în ultimul rând, dacă nu vom avea curajul să visăm și îndrăzneala să acționăm, nu vom putea ști niciodată dacă am fi putut să realizăm ceea ce ne-am dorit! Am spus-o în repetate rânduri… când dorința de performanță va fi mai mare decât orgoliile, sportul (și nu numai) va avea de câștigat! Și poate că acest episod este o lecție din care avem cu toții de învățat. Și, DA, eu chiar îi doresc sportivului Eduard Novak să se întoarcă cu medalia de aur de la Jocurile Paralimpice Tokyo 2020.„, a fost mesajul campioanei.

Și ministrul Eduard Novak și-a cerut scuze față de campioană. Acesta spune că totul a fost înterpretat și că niciodată nu și-ar fi permis să o jignească.

Îmi pare foarte, foarte, foarte rău. S-a înțeles foarte greșit. Dacă nici eu nu înțeleg sacrificul unei sportive care participă la 5 Jocuri Olimpice, chiar nimeni nu înțelege. Și eu voi participa la a 5-a ediție a Jocurilor Paralimpice, știu cum este să muncești. S-a înțeles greșit. A reacționat în felul ei, nicio problemă. Ea este o sportivă. Eu sunt ministru, datoria mea e să reprezint sportul românesc în orice condiții, chiar dacă sunt înjurat, atacat.

Nu contează, trebuie să văd dincolo de aceste lucruri, ce este mai bine pentru sportivi. Dacă până acum m-aș fi supărat pentru unele atacuri, atunci jumătate din Federații nu ar mai fi primit finanțare. Trebuie și vreau să fiu un ministru bun, alături de sportivi. Sincer, îmi pare rău, pentru mine Ana Maria este campioana de aur, se știe că sunt alături de ea.„, a transmis Eduard Novak.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: