Redactia.ro
Home » Monden » Ana Morodan, decizie radicală! Influencerița a ajuns pe mâinile medicilor de la psihiatrie, disperată să-și salveze viața

Ana Morodan, decizie radicală! Influencerița a ajuns pe mâinile medicilor de la psihiatrie, disperată să-și salveze viața

Ana Morodan, decizie radicală! Influencerița a ajuns pe mâinile medicilor de la psihiatrie, disperată să-și salveze viața

Ana Morodan, decizie radicală! Influencerița a ajuns pe mâinile medicilor de la psihiatrie, disperată să-și salveze viața. Iată detaliile!

Ana Morodan, pe mâinile medicilor de la psihiatrie

Influencerița, Ana Morodan, din România, a luat o decizie radicală după ce a fost prinsă la volan sub influența alcoolului și a unor substanțe interzise. Ea a fost reținută pentru 24 de ore și plasată sub control judiciar pentru 60 de zile.

Conștientizând problemele cu care se confruntă și dorind să-și schimbe viața, Ana Morodan s-a internat la Centrul Medical „Laura Cătană”, un spital de psihiatrie din Pianu de Jos, județul Alba. Potrivit surselor, Ana Morodan ar fi avut o condiție, anume solicitarea unei camere single, pentru a se recupera în cele mai bune condiții. Totuși, prețul este unul pe măsură, de 550 de lei (110 euro) pentru fiecare zi petrecută în unitatea medicală, potrivit Cancan.

Ana Morodan: „Sunt un om care s-a pierdut pe sine. Credeam că pastilele…”

În urma incidentului, Ana Morodan a mărturisit că nu-și explică de ce s-a urcat la volan și că este dependentă de medicamente pentru depresie. Ea a declarat că privarea de libertate pentru 24 de ore a fost șocul realizării că „ești captiv în tine, practic în tot iadul pe care îl creează mintea ta”. Ana Morodan este un om care a trecut prin multe situații în viață, de toate felurile, un om care se caută pe sine, care încearcă să înțeleagă care este adevărul ei într-o lume în care nu se mai regăsește. În ciuda eforturilor sale, pastilele pentru depresie nu au reușit să o ajute să se simtă bine, așa că a decis să ia această decizie radicală și să meargă la psihiatrie pentru a le cere ajutor medicilor.

„Pentru mine privarea de libertate pentru 24 de ore a fost șocul realizării că ești captiv în tine, practic în tot iadul pe care îl creează mintea ta. Eu ajunsesem să iau pastile și când ieșeam cu trei oameni în oraș. E destul de greu și cred că atât de șocant pentru mulți oameni că un om care pare tot timpul foarte puternic, la un moment dat clachează și când clachezi și ești persoană publică, ți-o iei public de la toată lumea”, a spus Ana Morodan  în cadrul emisiunii „Acces Direct”.

„Ana reală este un om care a trecut prin multe situații în viață, de toate felurile. Sunt un om care a încercat să nu-și uite esența din interior. Sunt un om cu bune și cu rele. Un om care s-a pierdut pe sine. Care se caută pe sine, care încearcă să înțeleagă care e adevărul ei într-o lume în care nu se mai regăsește. Credeam că pastilele o să mă ajute să fiu bine, dar după ce le trecea efectul nu eram bine. Sunt un om care o să își asume consecințele acțiunilor ei până la capăt. Să nu faceți ca mine. Nu sunt un exemplu acum”, a mai mărturisit influencerița.

Sursa foto: Spynews.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: