Redactia.ro
Home » Monden » Ana Morodan își modifică sânii. Ce poze a publicat

Ana Morodan își modifică sânii. Ce poze a publicat

GALERIE FOTO (6) Ana Morodan si-a operat sanii

Ana Morodan a publicat mai multe Insta Stories din clinica unde a decis să își modifice sânii. Iată fotografiile și ce schimbări a vrut ea să își facă în ceea ce privește aspectul fizic.

Ana Morodan își modifică sânii. Ce poze a publicat

Ana Morodan a publicat mai multe fotografii din clinica unde a suferit intervenția asupra bustului. Ea a decis să își micșoreze și ridice sânii, așa cum a și anunțat anterior, de altfel.

Recent, ea a scris pe Instagram: „The countdown has officially begun. De doua ori am fost la my all time favorite aesthetic surgeon @dr.stanconstantin si, gata, voi avea alti sani! (…)

O sa va povestesc si o va arat ce se intampla pas cu pas. Nu vorbim de o operatie usoara, ci de una complexa, care are mai multe etape. Mi-a zis mie dr. Stan foarte clar. Facem interventia de micsoarare si ridicare a sanilor, coagulare interna si skin tigheting cu un device foarte smart, Plasma Argon, si breast shaping cu grasime lipoaspirata, ca acum avem de unde lua sa punem”.
„Abia astept, stay tuned, o sa incerc sa postez cat mai documentat ca sa fie cat mai clar procesul pentru cele care aveti intrebari. Ne vedem zilnic cu info’s pe stories.Nu, nu am emotii. Sunt pe cele mai bune maini”.
Astăzi, acea zi a și sosit. Iată ce a declarat Ana Morodan înainte de operație și ce fotografii au ajuns la story-urile de pe contul ei oficial de Instagram, acolo unde peste 452.000 de fani îi urmăresc postările.
„Dragilor, azi este ziua! (…) O să începem toate pregătirile și procedurile ca să intru în operație”, a spus ea.
„Gata, sunt îmbrăcată! Mă duc la măsurători. Sunt într-o cabină foarte drăguță și am inclusiv o pictură de domnul Mălăele”, a mai declarat aceasta.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: