Redactia.ro
Home » Monden » Ana Morodan, primele declarații după incidentul cu Poliția. Cu ochii în lacrimi, și-a deschis sufletul despre ce a fost și ce urmează să se întâmple în viața ei

Ana Morodan, primele declarații după incidentul cu Poliția. Cu ochii în lacrimi, și-a deschis sufletul despre ce a fost și ce urmează să se întâmple în viața ei

Ana Morodan, decizie radicală! Influencerița a ajuns pe mâinile medicilor de la psihiatrie, disperată să-și salveze viața

Ana Morodan a făcut primele declarații după incidentul cu Poliția. Cu ochii în lacrimi, și-a deschis sufletul despre ce a fost și ce urmează să se întâmple în viața ei.

Ana Morodan, primele declarații după incidentul cu Poliția. Cu ochii în lacrimi, și-a deschis sufletul despre ce a fost și ce urmează să se întâmple în viața ei: „Oamenii sunt foarte furioşi”

Ana Morodan a fost pusă la zid în martie, când a trecut printr-o situație care i-a pătat imaginea, în care au fost implicați și polițiștii. Iar acum, vedeta a vorbit despre ce s-a întâmplat. În emisiunea de luni, de la Acces Direct, emisiunea de la Antena Stars, începând cu ora 16:00, Ana Morodan alege să spună pe larg întreg evenimentul, cu tot ce a simțit și trăit atunci, dar și ce urmează să se întâmple în viața ei, potrivit Spynews.

Printre altele, ea recunoaște că a greșit, într-adevăr.

„Când clachezi şi eşti persoană publică ţi-o iei public de la toată lumea. Nu cred că sunt primul om care a condus la volan sub efectul unor substanţe, dar sunt o persoană publică care a făcut asta. Când eşti persoană publică, îţi asumi şi gloria, şi îţi asumi şi căderea sau oprobiul public”, a spus Ana Morodan, în exclusivitate pentru sursa menționată.

„Ce să mai zic: Nu am făcut asta, nu am vrut, îmi pare rău. Nu cred că mai contează pentru nimeni, pentru că oamenii sunt foarte furioşi şi au nevoie de cineva în care să dea. Şi când se crează o situaţie de genul acesta, mai ales când eu am greşit, cred că e OK, e în regulă”, a mai declarat Ana Morodan, potrivit sursei.

„Contesa Digitală” a dezvăluit la un moment dat că se află în plin proces de recuperare și, până când se va vindeca complet, dorește să își folosească statutul de celebritate pentru a ajuta la promovarea afacerilor și pasiunilor fanilor ei.

„Vă dau wall-ul meu, pe rând, să vă comunicați aici mesajele și poate că așa, sunt de ajutor să accelerați un pic, ce aveți de construit. Trimiteți-mi pe DM sau pe mail ce vreți și cum vreți să promovați și va dăruiesc prezența pe wall-urile mele de social media”, a mai spus ea, potrivit sursei.

Ana Morodan, primele declarații după incidentul cu Poliția. Cu ochii în lacrimi, și-a deschis sufletul despre ce a fost și ce urmează să se întâmple în viața ei
Foto: preluare Spynews.ro
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: