Redactia.ro
Home » Monden » Ana Porgras a cedat nervos la Survivor All Stars! Faimoasa a izbucnit în lacrimi, iar Jador și Zanni sunt vinovații

Ana Porgras a cedat nervos la Survivor All Stars! Faimoasa a izbucnit în lacrimi, iar Jador și Zanni sunt vinovații

GALERIE FOTO (2) Ana Porgras la Survivor

Tensiunile cresc într-un ritm alarmant în jungla Republicii Dominicane, iar atmosfera din tabăra Faimoșilor devine din ce în ce mai grea. În loc să se concentreze pe traseu și să lupte împotriva provocărilor din competiția Survivor, doi coechipieri au declanșat un război verbal care a stârnit un val de emoții negative. Ana Porgras, o concurentă faimoasă, a fost copleșită de tristețe, izbucnind în lacrimi în fața colegilor ei după ce s-au întâmplat conflictele dintre Zanni și Jador.

Deși competiția presupune lupte fizice și mentale pe traseu, cele mai grele bătălii par să se desfășoare în interiorul echipelor. În acest caz, tabăra Faimoșilor a devenit un câmp de luptă pentru egouri și conflicte personale. De la primele ore ale dimineții, Zannidache și Jador au început un schimb de cuvinte aspre, care nu lasă loc pentru colaborare și armonie între ei. Zannidache a fost direct în exprimarea nemulțumirilor sale și a precizat clar ce anume nu mai poate tolera din partea colegului său.

Jador și Zanni sunt în continuare la cuțite

Incidentul a escaladat și mai mult înainte de intrarea pe traseu, când tensiunea din tabără atingea cote maxime. Atmosfera grea și tensionată a fost resimțită de toți cei din jur, care au asistat neputincioși la această confruntare acerbă.

„Toată nebunia a plecat de la DE CE EU NU MĂNÂNC? A pus întrebarea asta! Bă, dar tu de ce nu mănânci, că uite, ai două linguri de orez! Nu mănânc! Iscodește niște lucruri! E iscoditor, așa, e băgăreț! Îmi era rușine să îi zic! Băi, eu țin post! Aaaaa, te dai mare?! Aaaa, nu mai citești Biblia acum? Și dacă îmi scapă un cuvânt urât, aaaa, unde e Dumnezeu acum? Cumva mă manipulează cu treaba asta!”, a spus Jador.

„Jador nu este omul cu smerenia, Jador nu este un om schimbat, este doar un om care știe să vândă declarații! Dar cine e deștept, vede. Lumea de acasă, lumea credincioasă nu cred că pune botul la el….Când de o parte vorbești de Dumnezeu și bați câmpii din Biblie și pe altă parte te ridici și înjuri pe toată lumea!”, a spus Zannidache.

Ana Porgras a cedat nervos

Ana Porgras, o concurentă cunoscută pentru forța și dedicarea ei în competiție, a cedat în fața presiunii emoționale generate de conflictul dintre colegii ei. Lacrimile ei au fost semnul clar al degradării situației în tabăra Faimoșilor. Declarația ei ulterioară, în care spune că nu mai este dispusă să depună eforturi pentru echipa ei, este un semnal puternic că tensiunile au ajuns la un punct critic.

„Domnu’ Dan, din momentul acesta eu nu mai trag absolut deloc pentru echipa asta! Punct! (…) Nu pot explica ce am acum, pentru că nu mă pot calma”, a spus concurenta, abia reușind să își stăpânească emoțiile.

Aceste conflicte interne pot avea consecințe devastatoare pentru echipa Faimoșilor în competiția Survivor. În loc să se concentreze pe strategii și pe depășirea probelor dificile, concurenții se consumă într-o luptă internă care le distruge resursele emoționale și le scade eficiența în competiție.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: