Redactia.ro
Home » Monden » Surpriză de proporții la Survivor All Stars! Daniel Pavel a anunțat un nou set de reguli, iar unul dintre concurenți va avea de suferit. Echipa Faimoșilor primește o lovitură sub centură

Surpriză de proporții la Survivor All Stars! Daniel Pavel a anunțat un nou set de reguli, iar unul dintre concurenți va avea de suferit. Echipa Faimoșilor primește o lovitură sub centură

Faimoșii la Survivor

Se schimbă regulile jocului la Survivor All Stars! Daniel Pavel a făcut marele anunț chiar la începutul primului joc din această săptămână, moment în care atât Faimoșii, cât și Războinicii au rămas fără cuvinte. Iată ce se va întâmpla cu tribul care pierde proba de astăzi!

După o săptămână tensionată în competiția dintre Războinici și Faimoși, echipele au evoluat în moduri diferite și au acum motivații distincte pentru următoarele provocări. Cu două victorii obținute în cele trei jocuri disputate, Războinicii își doresc să-și recâștige gloria și să demonstreze că sunt la fel de formidabili ca înainte. În schimb, Faimoșii sunt determinați să continue seria lor de succese și să arate lumii că sunt imparabili.

Daniel Pavel a anunțat noi reguli la Survivor All Stars

Cu toate acestea, atmosfera devine și mai incitantă când vine vorba de miza zilei. Legume simple – linte, ceapă, ardei roșii și verzi – sunt aduse în centrul atenției ca parte a provocării. Cu toate acestea, nu este vorba doar despre ele. Când membrii triburilor aflu despre ce este vorba, reacțiile lor sunt de uimire și anticipație. O miză suplimentară îi motivează și mai mult: tribul câștigător va avea privilegiul de a „captura” pentru o noapte un membru al echipei adverse.

”O parte a mizei de astăzi, legume: linte, ceapă, ardei roșii, ardei verzi. Pe lângă toate acestea, tribul care învinge astăzi mai câștigă ceva”, a declarat Daniel Pavel.

Această nouă dimensiune a competiției intensifică tensiunile deja existente între cele două triburi. Războinicii sunt determinați să nu lase nimic la întâmplare și să-și folosească toate abilitățile pentru a câștiga, sperând că această victorie îi va propulsa înapoi pe primul loc. În același timp, Faimoșii sunt hotărâți să-și păstreze dominația și să dovedească faptul că nimic nu-i poate opri din a obține succesul în această competiție.

Cum se va încheia seara pentru Faimoși

După mai multe intrări pe teren în care atât Faimoșii, cât și Războinicii au arătat că merită să fie în ediția „All Stars”, premiul oferit în această seară a ajuns fără doar și poate la Războinici. Bucuria a fost de două ori mai mare, deoarece aceștia au fost nevoiți să se gândească la persoana pe care o vor „captura” pentru o seară la ei în echipă.

Nu vă mai ținem foarte mult cu sufletul la gură și vă spunem că este vorba despre nimeni alta decât Ana Porgras, una dintre cele mai bune concurente din echipa Faimoșilor. Votul a fost unanim, însă acest lucru nu părea să o încânte prea tare pe brunetă, care a încercat să se eschiveze, propunându-l pe Zanni pentru a fi luat prizonier. Totuși, regulile sunt reguli, așa că aceasta a fost nevoită să plece alături de Războinici în tabăra lor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: