Redactia.ro
Home » Monden » Analia Selis, declarații șocante despre divorțul de soțul ei. „Am suferit foarte mult”

Analia Selis, declarații șocante despre divorțul de soțul ei. „Am suferit foarte mult”

GALERIE FOTO (4) Analia Selis, declarații șocante despre divorțul de soțul ei

Analia Selis, declarații șocante despre divorțul de soțul ei. Artista a divorțat de soțul ei, Răzvan Sima, în urmă cu aproape doi ani. Solista argentiniancă a venit în România pentru a fi alături de iubitul ei, iar de atunci s-a stabilit aici.

Analia Selis, declarații șocante despre divorțul de soțul ei. „Am suferit foarte mult”

Analia Selis, declarații șocante despre divorțul de soțul ei. Analia Selis a divorțat în urmă cu doi ani și a preferat să se autoizoleze o perioadă. Recent, artista a vorbit despre perioada prin care a trecut după ce a divorțat de Răzvan Sima. Artista a suferit un șoc atunci când soțul ei a plecat de acasă, pe 1 decembrie 2019. De atunci, cântăreața a decis să se închidă în casă și să nu se mai întâlnească cu nimeni.

Cu toate astea, vedeta păstrează legătura cu fostul soț, având împreună doi copii minunați. „Eu m-am despărțit oficial de el pe 1 decembrie 2019. El a plecat de acasă, de fapt. În perioada de după despărțire am fost singură. Chiar nu puteam să vorbesc. Le-am zis prietenilor să-mi dea un pic de spațiu, pentru că aveam nevoie să fiu singură.Ne vorbim că avem doi copii. Trebuie să ne vorbim. Divorțul a avut loc undeva în luna aprilie anul trecut. Am suferit foarte mult. Am venit pentru el, nu pentru carieră. Am venit după iubire. Am venit îndrăgostită. A meritat, merită în continuare. România este țara mea. Dar pentru prima dată m-am simțit singură în România”, a declarat Analia Selis în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la Pro TV.

Deși a divorțat și s-a autoizolat o perioadă, Analia nu a renunțat la muzică. Artista a cântat în ultimii ani în Elveția, Lituania și Germania. Analia pregătește un concert în Cehia, declarând că oriunde o va duce viața, România va rămâne țara ei de suflet.

Ce îi reproșează Analia Selis fostului soț

În urmă cu un an, artista declara că împăcarea cu soțul ei nu mai este o opțiune, în ciuda faptului au doi copii mici împreună. „Nu mai sunt capabilă să simt nimic pentru Răzvan.Mă consider un om bun, cu principii, coloană vertebrală, respectuos, așa am abordat căsnicia mea tot timpul. Cred (ferm) că am procedat cu fostul meu soț într-un mod cât se poate de corect de la cap până la coadă. Oamenii au nevoie să caute tot timpul un vinovat, eu nu cred în acest aspect. Trăim într-o viață în care oamenii procedează bine sau rău cu noi și noi avem tot timpul puterea să permitem sau nu acest lucru. Nu știu de ce se despart cuplurile, eu m-am despărțit de Răzvan pentru că el a ajuns să fie într-un fel care, după principiile mele, nu era de acceptat în viață”, a spus vedeta.

Analia Selis consideră că în momentul în care nu există respect și bun simț într-un cuplu, relația se va termina. „Ajungi să te usuci de toate sentimentele posibile, sentimentele bune sau rele, dar lucrul ăsta nu trebuie privit ca un eveniment trist, este doar o fantastică consecință a unui tratament bazat pe minciună, lipsă de respect, lipsă de umanitate, lipsă de bun-simț. Când corpul și sufletul tău trec printr-o atrofiere sentimentală datorită lipsei de umanitate înseamnă că ești o persoană cât se poate de obiectivă”, a mărturisit Analia Selis.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: