Redactia.ro
Home » Știri » Analia Selis, diagnosticată cu Covid-19. Și copiii artistei au fost confirmați pozitiv: „Am trăit senzații ciudate”

Analia Selis, diagnosticată cu Covid-19. Și copiii artistei au fost confirmați pozitiv: „Am trăit senzații ciudate”

Încă un artist celebru în România anunță că s-a luptat cu temutul virus Covid-19. Este vorba de Analia Selis, care a fost diagnosticată și ea cu Covid-19. Mai mult, chiar și copiii artistei au fost confirmați pozitiv. 

Analia Selis a petrecut două săptămâni în izolare, după ce au fost diagnosticată cu coronavirus. Nu a fost singură, din păcate, am putea spune. Și copiii artistei, Noa – în vârstă de 9 ani, și Tiago – în vârstă de 8 ani, au fost confirmați pozitiv cu Covid-19.

Cântăreața a postat o fotografie cu ea pe rețelele de socializare, din dorința de a le arăta fanilor că acum se simte foarte bine, după ce a trecut prin lupta cu Covid-19.

Artista le-a transmit și un mesaj fanilor săi, cărora le-a mărturisit că în această perioadă i-a fost foarte dor de persoanele ei dragi, cât și de țara natală, Argentina.

„Vă salut din balconul meu unde am petrecut multe ore în ultimele două săptămâni, departe de strada casei și uitându-mă la desenul ale copiilor mei cu totul va fi bine’ făcut acum un secol. Mi-a fost dor de Argentina, de colega mea de zbor Natalia Russo, de foștii mei iubiți care mi-au devenit prieteni, pentru că iubirea se schimbă uneori într-un mod surprinzător, de Crăciun lângă piscina în teribila caldură din vara în Tucuman (orașul meu). Muzica, partenera mea cea mai fidelă și necondiționată mi-a fost la ureche de câte ori și cu orice playlist am avut nevoie ca să simt orice sentiment era musai să simt.’, a povestit Analia Selis.

Analia Selis a recunoscut și ce a chinuit-o cel mai mult în această perioadă în izolare.

„Am avut război cu rabdarea mea si mi-am folosit de elementele învățate în perioada de stare de urgență ca să avem cu copiii un program bifând zilele cât se poate de decent. Ca să nu sufăr, am ignorat complet, cu mare succes nevoia mea să mă urc pe pereți din cauza lipsei sport. dar, azi când am aflat ca sunt 100% covid free i-am trimis un mesaj antrenorului meu Mihai Ivan sa îl intreb dacă mă pot muta la Forge (n.r. sală de fitness) imediat!!’, a mai detaliat artista.

Analia Selis a mărturisit fanilor că un prieten drag ei a murit din cauza Covid-19, iar acest lucru a tulburat-o pe artistă

Și copiii ei, micuții Noa și Tiago, au fost confirmați pozitiv cu COVID-19. Din fericire, veștile despre ei au fost mult mai bune. Cât despre ea, artista a povestit cu ce simptome s-a luptat.

„Am trăit senzațiile cât se poate de ciudate aflând cum a murit un drag prieten de al meu (de vârsta mea) din cauza aceluiași covid pe care eu și copiii mei îl aveam și cum mulți alții s-au chinuit ca să trăiască. Notă: copiii mei sunt asimptomatici și eu doar cu ceva disconfort fizic și fără miros și gust. Covidul ăsta este cu siguranță un virus ciudat de imprevizibil.”, este concluzia la care a ajuns cântăreața.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: