Redactia.ro
Home » Homepage » Anamaria Ferentz a fost implicată într-un accident rutier în America!

Anamaria Ferentz a fost implicată într-un accident rutier în America!

Anamaria Ferentz, a fost implicată într-un accident rutier în America!

Anamaria Ferentz a trecut prin clipe teribile în Statele Unite ale Americii. Ea a fost implicată într-un accident grav și a fost la un pas de moarte.

Anamaria Ferentz a fost implicată într-un accident în America!

Anamaria Ferentz a postat pe rețelele de socializare un mesaj prin care a povestit prin ce pericol a trecut. Cântăreața a povestit prin ce clipe groaznice a trecut și cum tot acest eveniment neplăcut a făcut-o să se bucure mai mult de viață și de tot ce este în jurul ei.

Artista a precizat că a fost implicată într-un accident destul de grav.

O zi frumoasă să fii în viață! Un accident de mașină m-a speriat teribil și m-a făcut să realizez că pot dispărea într-o fracțiune de secundă. Sunt încă în stare de șoc, dar recunoscătoare că nu mi s-a întâmplat nimic mie, doar am tras o sperietură pe cinste. Mașina a fost distrusă în totalitate. Cineva acolo sus știe că încă am treabă aici și că iubesc viața foarte mult.

 A doua șansă la viață

Artista a spus că este foarte fericită că a scăpat cu bine, și că cineva de sus o iubește.

Mulțumesc! Sunt foarte recunoscătoare! Dacă Sfântul Nicolae a fost protectorul sau alți îngeri… Nu știu… Știu doar că sunt foarte recunoscătoare și binecuvântată. Aceeași lecție în fiecare zi: Fii fericit și conștient de ceea ce ai. Mâine nu mai poți avea nimic sau doar o amintire!”, a scris anamraia Ferentz pe rețelele de socializare.

Anamaria Ferentz locuiește singură în America după ce, în vara acestui an, s-a despărțit de iubitul ei.

Citeste si:Fostul ministru al Sănătății a ajuns la Parchetul General! Bănicioiu, față în față cu victimele de la Colectiv

Loading...